okej, snart sommar med festivaler och skitiga tält och skitiga artister och skitiga människor. en skitig sommar att se fram till helt enkelt. vilka festivaler blir det i sommar alltså?![]() __________________________ E=mc^2 --> Einstein hade två motorcyklar? [Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2007-03-09 23:16:39] |
hoppas på hultsfred om pengarna tillåter. annars bara stranddagarna, trevlig liten skit festival som är perfekt att dynga ner sig på. __________________________ Hej hej, Monsda heter jag. |
Lyckas inte hitta någon festival med bra musik, så det blir nog inget i år heller. ![]() __________________________ http://www.metacafe.com/watch/412867/how_to_shower_men_women/ |
Jag var sugen på Hultsfred förra året, då fanns det en massa bra band. Men nu kan jag faktiskt inte hitta ETT enda som är värt pengarna. __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
toxic: hallå, arvika! okej, inte så många bra band än, men in flames, infected mushroom, bloc party... come on, asbra ju!![]() __________________________ E=mc^2 --> Einstein hade två motorcyklar? [Inlägget redigerades av rivulet 2007-03-10 18:58:17] |
rivulet åker på festivaler för att ligga med tokmånga killar, supa sig full och spy på andras tält. Säg till var du ska åka så följer jag med ![]() __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
hahaha eller hur. tja, slipper iaf ragga svinfulla fjortisar efetrsom ingen annan vill ta i mej med tång som vissa andra.... (ni vet vilka ni är!) __________________________ E=mc^2 --> Einstein hade två motorcyklar? |
lepre: finns det någon annan anledning att åka på festival ? ![]() __________________________ Hej hej, Monsda heter jag. |
Nja, jag har ju aldrig varit på en. Men tydligen ska umgänget vara det roligaste. Att man träffar nya människor och har kul med de man är där med. Sen om man är festartypen som gillar musik så är en festival antagligen det bästa stället man kan åka till. __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
Arvika blir det, möjligtvis Roskilde.. __________________________ 'En sparv kan inte veta att han inte är en gås.' |
Rivulet: Bara trams, inget för mig. __________________________ http://www.metacafe.com/watch/412867/how_to_shower_men_women/ |
tss tss, vilken musiksnobb du var då! ![]() __________________________ E=mc^2 --> Einstein hade två motorcyklar? |
Finsmakare kallas det. ![]() ... Eller brist på update inom musiken. __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" [Inlägget redigerades av Lepre 2007-03-11 15:14:20] |
Går inte reggaefestivalen i sommar? Jag menar, din fluffmössa ser ut att ha lite reggaeklang! ![]() __________________________ // |
Jävla knarkare! RAWR ![]() __________________________ http://www.metacafe.com/watch/412867/how_to_shower_men_women/ |
wookad: vilken då, min mössa? erkänn, den är ascool![]() ![]() ![]() __________________________ E=mc^2 --> Einstein hade två motorcyklar? |