a´hahah grattis till jobbet, as najs ju![]() ![]() vad är egentligen skillnaden mellan postdistribution och prostitution, ett av livets svåra mysterier ![]() remember, the postman always rings twice ![]() __________________________ Resting Lights Noises på Sticky Fingers 11 April! Be there! vixen/mr fox har VÅRKÄNSLOR!!! |
Grattis![]() __________________________ // http://www.acc.umu.se/~jakob/Gyllene%20Tider%20-%20GT25%20-%20Samtliga%20Hits%20-%202004/19%20-%20Gyllene%20Tider%20-%20Juni,%20Juli,%20Augusti.mp3 |
På tal om en annan off-topic sak, vad är det för häst du har rivulet? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
fan att jag missade den, låter som den kan ha varit ett jävla drag där ![]() __________________________ inte så vacker men jag luktar illa. |
Ganska många inlägg i den här tråden __________________________ // Mumma! http://www.youtube.com/watch?v=P8SPeR60lRI |
mm och blir bara mindre och mindre varje gång du skriver... ![]() __________________________ Resting Lights Noises på Sticky Fingers 11 April! Be there! Jag är en smart person med osmarta handlingar. |
Från det ena till det andra, hur gick det på din anställningsintervju tjockjohan? __________________________ - I'd rather have a gun and not need it, than need a gun and not have it. |
dusk: jadu..har ingen aning, hon började fråga en jävla massa saker jag inte riktigt hade svar på tal till![]() __________________________ inte så vacker men jag luktar illa. |
Rivulet> Det är såklart för att jag är så negativ.. __________________________ // Mumma! http://www.youtube.com/watch?v=P8SPeR60lRI |
hahah eller hur![]() ![]() tjockis, lycka till med det där jobbet nu. och får du det så kan du ju fixa jobb åt mej ![]() __________________________ Resting Lights Noises på Sticky Fingers 11 April! Be there! Jag är en smart person med osmarta handlingar. |
Vad innebär ett bra jobb rivulet? Usch det enda jag ska göra just nu är att slösa bort mina pengar på en operation. Fan också. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
rivulet: självfallet ![]() __________________________ inte så vacker men jag luktar illa. |
shadow, jag följder dej itne riktigt här...![]() __________________________ Resting Lights Noises på Sticky Fingers 11 April! Be there! Jag är en smart person med osmarta handlingar. |
Vad vill du helst jobba med då __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
arkeologi. eller såklart brädproffs, men det kommer aldrig hända![]() men nej, har ju sökt lärarprogrammet nu till hösten, så blir väl det antagligen. det blir jag som ska få ordning på ungjävlarna ![]() ![]() __________________________ Resting Lights Noises på Sticky Fingers 11 April! Be there! Jag är en smart person med osmarta handlingar. |
De kommer nog hålla sig lugna - fan, jag kommer börja skolan igen om du blir lärare Rivulet. Att få se dig varje dag kan man ju inte annat än må väldigt bra av. ![]() __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
Aw, jäkla smörslusk! ![]() Jag har tänkt bli lärare själv faktiskt, ni vet en sån där som delar ut bra betyg mot pengar (eller tjänster). __________________________ "Bord heter i singular "bok" och i plural "böcker"." |
hahaha låter som en framtida karriär för dej toxic![]() lepre, din fjäskis, jag tror nog inte det är nåt vidare nöje ärligt talat ![]() ![]() ![]() __________________________ Resting Lights Noises på Sticky Fingers 11 April! Be there! Jag är en smart person med osmarta handlingar. |
stureplan är pra krejer __________________________ // Mumma! http://www.youtube.com/watch?v=P8SPeR60lRI |
Tönt, det finns inget annat än Caledonian and you know it! __________________________ "Bord heter i singular "bok" och i plural "böcker"." [Inlägget redigerades av ToxicAvenger 2007-04-12 18:32:12] |
Lepre: Ja, hon är ju en riktigt läckerbit!![]() |
Detta börjar likna en hemsk dokusåpa. Lepre raggar på Rivulet som egentligen är tänd på Wookad, men Wookad är har fullt upp med fylleinlägg (notera de senaste två typ) och Toxic sjunger Irländska folksånger medan modv slänger justa kommentarer. Me Like Rabbins - ![]() __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
Lepre är förälskad i Rivulet, som flörtar med Wookad. Men egentligen är hon heltänd på modv0074, vilket ingen av er verkar fatta! ![]() __________________________ "Bord heter i singular "bok" och i plural "böcker"." |
JA, så ge fan i MIN internet-flickvän!!!![]() ![]() |
Jaha, jag missade gårdagens avsnitt. Låg Shadowfax med den där snygga doktorn förresten? Eller var det med Rivulet? Jag kan inte hålla koll på de där donnornas sexpartner. __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
Hon låg med ''pojken med tegelstenarna i påsen, pojken som ville dränka henne''. |
Varför drar ni in mig i den här tarvliga diskussionen? Det var ju länge sen jag raggade på nån här inne. Förresten, Lepre, menade du att jag låg med Rivulet? Hur stygg är inte du? Ja just det modv, haha! __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. [Inlägget redigerades av Shadowfax 2007-04-12 20:58:47] |
tss killar, mitt och shadows sexliv har itne ni med att göra, right tjejen?![]() heheh men ni har missförstått hela handlingen: lepre raggar på rivulet som egnetligen har världens crush på toxic, men eftersom han och wookad egentligen är halvsystrar så vågar hon itne stöta på honom eftersom som kanske hellre satsar på wookad i framtiden. wookad är i sin tur lepres tvilling, de blev separerade vid födseln och det är bara shadowfax som vet om det eftersom hon avr den onda läkaren som delade på dom, och hon gnider lystet sina händer i väntan på framtida konflikter dememellan. modv är bara med som maskot åt lepre. __________________________ Resting Lights Noises på Sticky Fingers 11 April! Be there! Jag är en smart person med osmarta handlingar. |
![]() Vad fantasifullt __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!! Fan vad kul!!![]() __________________________ // Mumma! http://www.youtube.com/watch?v=P8SPeR60lRI |
vi borde bli manusförfattare eller nåt allihopa![]() __________________________ Resting Lights Noises på Sticky Fingers 11 April! Be there! Jag är en smart person med osmarta handlingar. |
Rivulet: Ja vet inte riktigt än eftersom jag inte har fått välja inriktning än. Men mest av allt så vill jag läsa egyptisk arkeologi eller nordamerikansk arkeologi (indianer), men det får vi som sagt se.![]() __________________________ //Madeleine |
Rivulet: Tre tvillingar, i love it! madeleine_g: Ditt inlägg var egentligen inte speciellt roligt, men med tanke på vad som har skrivits i de senaste inläggen fick det mig att sätta julmusten i halsen. Wookad: Bajsmamma __________________________ "Bord heter i singular "bok" och i plural "böcker"." |
madde: okok, men roligt ändå![]() ![]() men toxic, iom hennes inlägg tätnar ju bara dramatiken och mysteriet. vem är egentligen madeleine_g? lepres försvunne farbror? wookads sedan länge förlorade lillasyster? mysteriet fortsätter... ![]() __________________________ Resting Lights Noises på Sticky Fingers 11 April! Be there! Jag är en smart person med osmarta handlingar. |
Toxic det var inte meningen att det skulle vara roligt heller... när jag ska vara rolig så brukar jag säga någonting i stil med : En häst går in på en bar, ägare tittar på den och säger, varför så lång i ansiktet Hahahhahahahha![]() ![]() Rivulet, Jadu mystiken tätnar. Vem är jag egentligen? eller man kanske ska säga så här i stället, vad är jag? ![]() __________________________ //Madeleine |
madeleine_g: Den här då: "En dromedar går in i en videobutik och säger "Nä du"." __________________________ "Bord heter i singular "bok" och i plural "böcker"." |
Toxic: Haahahahahaah![]() ![]() __________________________ //Madeleine |
En dromedar går in till en slaktare o säger: "DITT LILLA LAMMMMMMMMM"![]() __________________________ // Mumma! http://www.youtube.com/watch?v=P8SPeR60lRI |
![]() Full som ett lamm! __________________________ "Bord heter i singular "bok" och i plural "böcker"." |
Det verka ju som om alla är lite fulla lite nu o då ![]() __________________________ //Madeleine |