Själv tycker inte jag att det gör så mycket att det ligger "lösa" filmer och skräpar. Men om det blir nöd med plats kan man ju alltid ta bort dem. /Victor Moderator http://www.stossan.com |
Stossan har inga planer på att radera icke betygsatta filmer. Vi har en databas som klarar av många filmer. Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius webmaster - www.stossan.com |
Dessutom kommer det ju nya medlemmar som sett dem o recenserrar, de e ju bra att de finns redan inlagda. /Claes Olofsson |
Ja tycker att ej betygsätta rullar bör ligga kvar så nån betygsätter.. Själv står ja gärna till tjänst med att hjälpa till med att berätta handling åså.. Betygsatte 101 dalmatiner från 1996 men verkar inte som om admin lagt ut den resention ja skrev![]() __________________________ Gillar film kvällar! |
Jag har en teori om inlagda filmer som inte blivit betygsatta...Så har det varit i alla fall för mig. När man sett en film man vill betygsätta så rusar man glad i hågen in på Filmpunkten. Finns den inte inlagd så fyller man i sitt filmtips och sedan får man vänta...och vänta...på att den ska bli inlagd. Så har det i alla fall varit tidigare, NU går det riktigt snabbt vad jag kan förstå, och då kanske man tappat lusten att skriva något om filmen man såg för bra länge sedan. Jag är i alla fall mest på hugget direkt efter jag har sett filmen!! Om min teori stämmer borde problemet(?) vara lite avhjälpt i och med mycket snabbare inläggning av filmtips. __________________________ |
Tycker det är bra, hellre det än att den inte finns, ifall man ser filmen ifråga någon gång och vill betygsätta den och tipsa andra om att se den. Typ... __________________________ Klyftigt... |
Jag tycker inte det gör någonting, jag tycker det är bra att de finns här så man kan gå in och betygsätta direkt när någon sett de. __________________________ Film är roligt! |