Hej! På tv6 gick det för ett tag sedan en reklam för Miami Ink. I reklamsnutten spelades en låt utan text, med "visslingar" eller liknande ljud. Är det någon som vet vilken jag menar och kanske vet titeln? __________________________
Sadako is watching you, and she says: He looks likes something that fell off my dick during the war.
Atreyu verkar lite skum. Men röyksopp är bra! __________________________
"He looks likes something that fell off my dick during the war." - Slither "She has face meant to smile" - The Number 23 "My neighbor Nushuktan Tulyiagby is still assholes. I get iPod, he get iPod mini. Haha! Everyone know iPod mini for girls!" - Borat
Njeä, av oss två mena jag ju...Kollar man på bilderna efteråt ser du ut som en säck potatis utan ID, som försöker komma in på Tempo, och blir stoppad av en ung Jack White, som just då kommer på att han kan spela bas på sin gitarr...ungefär så ser du ut! __________________________
Nej Atreyu, nu får vi sluta med våra off-topic inlägg, så uppför vi oss inte här på filmpunkten. Det är sånna som vi som skitar ner forumet, fy på oss __________________________