ja jo jag är medveten om att det är en musikstil. men det är även smeknamnet på folk som lyssnar på emo musik skär sig själva o anser att dom är ensamast i världen.... __________________________
men alla som lyssnar på emo musik skär sej faktiskt inte och alla som skär ser lyssnar inte på emo musik. Så därför kan man inte kalla alla som skär sej för emo.
det är ett uttryck som har etsat sej fast i vårt samhälle. uttryck och ord ändrar betydelse, det är bara så det är, det får ständigt nya connotationer. så jo, i dagens samhälle kallas cutters för emos, liksom de som klär sej efter en viss stil och lyssnar åp en viss typ av musik. __________________________
ja e så trött på allting som har med fördomar o göra. Kan vi inte bara låta folk vara som dem vill och lyssna på vilken musik dem vill,... morr... nu har jag sagt vad jag tycker och tänker... men åter till ämnet, jag är också medlem på helgon, men är inte där så ofta, heter Donnieee.. __________________________
Däremot så klär sig emo-människor underligt, jag fattar inte vad det har med musiken att göra, det ser bara larvigt ut med svarta skjortor, röda slipsar och svart färg under ögonen. Jag skriker alltid åt emo-äckel i farten, tycker de ser så fåniga ut. Om man måste klä sig på ett speciellt sätt för att visa vem man är så har man tydligen brist på självförtroende, för komigen, snyggt är det ju inte. __________________________
Lepre du kanske inte ska klanka ner på hur dem ser ut. Det är någonting som de själva väljer och förmodligen så kommer inte någon förstå motivet bakom heller. Man ska se till insidan och inte till utsidan, ja vet det låter väldigt klicheaktigt men så är det faktiskt. __________________________
madeleine_g: Var nu inte så naiv. Du vet lika bra som jag att utsidan räknas minst lika mycket som insidan, oavsett om du gillar det eller inte. __________________________
för en gångs skull håller jag med Lepre. MEN bara för att ja tkr dom klär sej konstigt så skriker ja inte taskiga saker åt dom. [Inlägget redigerades av Essie 2007-04-16 21:00:15]
Wookad: Det är sånt Joakim von Anka sysslar med. __________________________
Mr Hitchcock, what makes a great film?” And Alfred Hitchcock said: “To make a great film you need three things — the script, the script and the script [Inlägget redigerades av Timoti 2007-04-20 23:52:43]