Tänk nu så det knakar. Vilken film har du sett flest gånger, vilken film kan du se när som helst och flera gånger i månaden/veckan? vilken film är så jädra bra att du aldrig tröttnar på den? __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
Konungens Återkomst, för i helvete. Snacka om att det brakar om det, det bästa arbetet något filmfolk någonsin har gjort. Filmklassiker utan dess like, att det blir en jävla jordbävning om det. Må det vara ett fantasilöst fall, ja, de flesta älskar ju den filmen. Men den filmen är något extra för mig, en inspirationskälla för filmskapande. Det var tack vare den filmen som jag har fått ett sådant brett filmintresse. Fuck. Så bra att man faktiskt gråter. så bra är den... |
Håller med Filmernas Härskare. Alla filmer i LOTR trilogin kan man se om och om igen. __________________________ Who are you calling boy? My name is Hand-Banana. |
The talented Mr Ripley!!! Och faktiskt också Ensam hemma 2 |
Knappast... Filmer man kan se hur många gånger är lättsamma filmer och Sagan om ringen är knappast något sådant, jag tycker inte det i alla fall. James Bond filmerna kunde jag se hur många gånger som helst förr och jag ser på det ännu ganska mycket utan att tröttna på de. [Inlägget redigerades av modv0074 2007-04-22 15:16:58] |
Kiss Kiss Bang Bang och True Romance, underhållning på högsta nivå! __________________________ mad world... |
sett rätt många filmer jävlit många gånger. ser alltid favoritfilmer innan jag ska somna.... JFK har jag säkert sätt 20-30 gågner, South Park the Movie har ja sett ännu mer, säkert mer än 30 ggr Clockwork Orange, Den Stora Flykten, Scarface å Gudfadern har ja alla sätt minst tio gånger. Kan vara nåra mer jag glömmer också. När man va liten såg man samma film gång efter gång också. Filmer som kan vart aktuella då var Lejonkungen och Krambjörnarna (på engelska) mm, just det. bondfilmerna har ja sett stört många gånger. även dagtid. the talented mr. ripley har ja faktiskt också sätt nåra gånger... [Inlägget redigerades av manne747 2007-04-22 15:19:15] |
Jag har säkert sett Top gun över 30 gånger sammanlagt. Dert är en film som man aldrig tröttna på.. Älska den... __________________________ //Madeleine |
Mortal Kombat och Mortal Kombat : Annihilation. Grym handling i båda filmerna, klockrena karaktärer, snygga fighting-scener __________________________ //Angelus - An old man dies. A young girl lives. A fair trade. I love you, Fanny Forza Associazione Calcio Milan Forza Rossoneri Forza Detroit Red Wings Forza Frölunda Indians R.I.P Micke Dubois |
Myteriet på bounty. __________________________ Detta är inte vad jag tycker, det är så. |
Ensam Hemma är nog den film jag sett flest gånger, så jäkla spännande, rolig och fantasifull. __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
Spelar ingen roll hur många gånger jag har sett dem,, om det visas Alien 1, 3 eller 3 på tv så ska jag bara se det. 4:an får bli en "om jag orkar" fall i och med att jag inte ser den som en del i serien. __________________________ "Monster", the best anime around? |
Får man ha flera alternativ? 1. Lejonkungen, Liar Liar, Förhandlaren, Hajen, Zorro och Landet för längesedan toppar garanterat listan. Micke och Molle får jag ju inte glömma. Kan dock inte säga en. 2. Die Hard, Gökboet, Alien, Hajen, The shining. 3. Ovannämnda. + Armageddon och Snuten i Hollywood __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Min favorit film 'Full metal jacket'. Om man inte orkar engagera sig i storyn (vilket ändå slutar att man gör) så kan man bara avnjuta den underbara musiken i kombination med Kubrick fotot. Måste sett den över trettio gånger iaf.. __________________________ 'En sparv kan inte veta att han inte är en gås.' |
blue crush, älskar den filmen spec skate och surf scenerna, de är så grymt skjutna!__________________________ Jag är en smart person med osmarta handlingar. "du, anna, de där orden hamnade på fel läppar ungefär som läppglans vid lesbiskt gruppsex!" (heheh SÅ kul hade jag i helgen!) |
Jag tror på filmer innehållandes små tabbar, såna som gör hela filmens charm. Exempel på såna är 80-talets G - som i gemenskap, PS sista sommaren, Stockholmsnatt och Ingen kan älska som vi. Halvdant skådespeleri ger oss underhållning av högsta klass, riktiga kultfilmer. Fläckfria mästerverk tror jag inte på i det fallet. Det är skådespeleriet som får en att stanna, inte effekterna och manuset. Lasse Hallström har gjort flertalet filmer (t.ex. Gilbert Grape, En dag i livet) utan någon som helst handling egentligen, men så hjärtevärmande karaktärer så man blir helt till sig. Storslagna scener har som sagt inget långvarigt värde, sånt lägger man på minnet för lätt. Man vet precis vad som kommer hända och när det händer, man kan alla repliker utantill osv. Händelselösa rullar där karaktärernas personligheter gör filmen tror jag är lättare att förälska sig i, det är sånt som påverkar en själv som person. Sagan om Ringen-trilogin är visserligen bland de bästa filmerna jag någonsin sett, men trots det orkar jag inte se dem så ofta. Filmerna är helt och hållet uppbyggda på effekter, skådespeleriet har ingen direkt charm. Ser man dock till mer halvdana filmer fyllda med småfel blir man lätt kär. Det känns så underbart klockrent när det väl kommer. När Bill Murphy lägger ifrån sig en skön kommentar och man känner igen sig i situationen osv, fy fan! Kan ligga och tänka på det i dagar Blev nog lite rörigt, orkar inte läsa igenom...gonatt __________________________ // Mumma! http://www.youtube.com/watch?v=P8SPeR60lRI |
the rock tittade jag på minst en gång i veckan under 2-3 års period, var kanske lite väl förstörd i den __________________________ inte så vacker men jag luktar illa. |
Jag vette tusan. Stekta Gröna Tomater hade jag dille på ett tag i mitten på 90-talet vet jag. Mörkrets Härskare och Purpurfärgen såg jag ofta under den perioden också. Happy Gilmore e en film som jag kan se hur många ggr som helst. LoTR är ju ett måste ett par ggr om året. Snart ska jag se alla Harry Potter också, innan den nya kommer. __________________________ //Inzomnia Dammtussarna under din säng är änglarnas tofflor. |
Den film jag sett flest gånger måste vara Die Hard 2, tätt följd av Top Gun. Hjältar i stridsflyg och skyskrapor var hett ett tag. Som barn och i yngre tonåren såg jag om otaliga filmer gång på gång...Göta Kanal är ett sådant exempel. Numera ser jag inte så ofta om filmer, tiden räcker ju knappt till att se nya filmer. Dock har Wedding crashers snurrat en hel del i DVD´n sen den kom. Helt suverän. __________________________ Fem fyror är fler efter fyra elefantöl. |
De filmer jag kan se flera gånger är Jönssonligan på Mallorca och Sagan om ringen triliogin |
Du med din förbaskade Jönssonligan, du verkar vara en liten Jöns själv... __________________________ // Mumma! http://www.youtube.com/watch?v=P8SPeR60lRI |
Väl talat Wookad! (14:16:34) Men jag tycker själv att en del Jönssonligan-filmer får att se flera gånger. __________________________ Detta är inte vad jag tycker, det är så. |
Jönssonligan är ju klassiker.. __________________________ //Madeleine |
Kärleksfeber, Min bästa vän bröllop... Söta gamla romantiska filmer ![]() __________________________ Anna |
Det är du med Wookad. ![]() |
Gremlins Goonies Tillbaka till framtiden-trilogin En natt på stan Can't Buy Me Love Snuten i Hollywood 1-2 Ombytta roller __________________________ Med vänlig hälsning Markus Elfström, redaktör Filmpunkten |
Jag känner igen många från den där listan Wildpalm Sen kan man ju nämna, och detta tror jag gäller för er andra med, filmer där det överhuvudtaget händer något ständigt. Som Armageddon, Ensam Hemma, The Rock, Die Hard - man glömmer lätt vissa delar av filmerna som känns kul att se igen. __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
Shrek Sagan om Ringen Två systrar för mycket Tillbaka till framtiden __________________________ -I believe you are blushing, Mr. Big Artiste. I can't imagine Monsieur Monet blushing. -He does landscapes. |
Svårt - det finns så många sköna filmer. Men om jag ska sålla ut några som har "det", då måste det nog bli följande: Con Air Nyckeln till frihet Lost & Delirious Den gröna milen Hmmm ... jo, Eternal Sunshine Of The Spotless Mind också. Alla de här är inga fempoängare för mig, men likväl har de något som jag helt enkelt inte kan få nog av. |
gröna milen,tina-whats love got to do with it,purpurfärgen,nyckeln till frihet,timmarna,massa andra . |
12 fördömda män är kan jag nog se hur många gånersom helst utan att jag tröttnar på den. Extremt bra film med utmärkt skådespeleri och häftig blandning av action och humor. Den stora flykten är ett annat alternativ.__________________________ Punsh crunsh. [Inlägget redigerades av Hilts 2007-05-01 21:43:06] [Inlägget redigerades av Hilts 2007-05-01 21:43:26] |
South Park Bigger, Longer and Uncut __________________________ Ohh what a lovely teaparty.. |
lost tittar jag jämmt 4 timmar per dag å det är vad jag spenderar mest tid med nästan men om det ska vara en film så är det saw III den tittar jag på en gång per dag å jag tröttnar inte på den __________________________ ohh yes ther will be blood the most people are so ungratefull to be alive |
jag vet att jag som yngre såg jusrassic park filmerna ett antal gånger dagligen, det är nog dom jag sett flest gånger. men annrs så kan man ju aldrig se Den totala katastroffilmen med Mr.Bean för många gånger __________________________ "This is Gina, she is my sister. She is the number 1 prostitute in all kazakstan! And thats my wife..she is booring." |
Finns nog ingen.. Jag menar till slut så lessnar man ju. Den film jag sett flest gånger är iallafall Titanic, 6 ggr på bio och ca 7 ggr på video/tv. Köpt 4 discutgåvan nu, ville bara ha den i samlingen. Men ska se den snart, för det innehåller 4 alternativa slut. __________________________ //* |
Vet inte riktigt, men "Jönssonligans största kupp" har setts av mig väldigt många gånger. Fast det var ett tag sedan nu. __________________________ www.flyred.se |
Detta har jag säkert sagt förrut, men Die Hard är en film jag aldrig lär tröttna på, ser filmen ca 3 gånger i månaden, sett filmen runt 50 ggr. Sedan väldigt mycket T2, Men in Black, Rain Man, och snart hör väll Boondock Saints hemma i den listan. Redan sett den 5 gånger. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Skulle tro att jag sett T2 flest gånger, säkert minst 50. Tröttnar aldrig på den därför att jag ständigt upptäcker nya små detaljer i den och för att den tilltalar mig på alla sätt. Office Space kan ja se när som helst eftersom den är lätt att ta till sig, underhållande, inte för långdragen och bisarrt rolig. Min favoritfilm är Brazil och den lär jag aldrig någonsin tröttna på, den är dock lite för djup, mörk och möjligtvis tragisk för att se allt för ofta. [Inlägget redigerades av svartkomikern 2008-11-23 15:10:03] |
Den Stora Flykten Die Hard Terminator 2 (Det är en film man aldrig tröttnar på, detta är en film alla har sett mer än två gånger) Liftaren Glömde; Indiana Jones - alla tre. __________________________ Al : Son, have I told you not to get married? Bud : Yeah, dad. Al : Have I told you not to become a shoe salesman? Bud : Yeah, dad. Al : I guess I told you everything I know then. [Inlägget redigerades av Timoti 2008-11-23 16:12:25] |
Robin Hood -Disneys |