Vad tror ni gott folk? Sverige tar sig an att skapa en maffia film. haha , det här kan ju sluta lite hur som helst. Persnoligen tvivlar jag på att jag ens kommer bevittna detta .. __________________________ "This is Gina, she is my sister. She is the number 1 prostitute in all kazakstan! And thats my wife..she is booring." [Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2007-04-23 18:35:05] |
äh, hur fel kan det gå liksom. BEHÖVER ju itne gå åt helvete (trots att det förmodligen kommer görs det). jag kommer iaf se den, försöka tycka om den osv osv __________________________ Jag är en smart person med osmarta handlingar. "du, anna, de där orden hamnade på fel läppar ungefär som läppglans vid lesbiskt gruppsex!" (heheh SÅ kul hade jag i helgen!) |
Det är ju absolut välkommet i min mening, även om jag betvivlar att den kommer lyckas full ut. Absolut värt att se efter iaf. __________________________ 'En sparv kan inte veta att han inte är en gås.' |
Nej vad tänker du med, carlstrom?! Vi måste ju fortsätta med att göra kriminalare och komedifilmer. Så kan man slänga in några PK-propagandadramor lite då och då. Se bara vilka otroligt bra filmer som Sverige producerar! Varför ändra på ett vinnande koncept? ![]() __________________________ "vi svenskar har ju ingen kultur, bara midsommar och sådana töntiga saker" / Mona Sahlin "det ursvenska är bara barbari" / Fredrik Reinfeldt [Inlägget redigerades av Oskar_90 2007-04-24 06:39:59] |
Svenska filmer brukar suga fett, förutom lilja forever,säg att du älskar mig o liknande filmer.nej gillar inte svenska filmer.och svensk maffiafilm?herregud vill inte tänka på hur d ska börja eller sluta hehe. |
Herregud, allt inom svensk film/tv har ju med Persbrandt att göra. Kan svenskar inte variera längre? Gangster? Hur fan kan man komma på att kalla filmn för "Gangster"? Med taglinen "kärlek & hämnd" liksom? B-titlar kom jag på i åtta års-åldern, men nu...?!! Hur dum får man egentligen lov att vara? Patetiskt. Och storyn ser inte heller ut att lova gott. |
oskar_90: vilka är alla de otroligt bra filmerna som sverige producerar om man får fråga? håller med filmernas härskare om att numera ska persbrant vara med i alla filmer som som görs i detta land. hoppas filmen är bra men betvivlar att det har något att komma med __________________________ "Fuck the phones, Lloyd! Unless Carmen Electra calls for an emergency titty-fuck, don’t answer! " |
Jag håller med oscar_90 och han har faktiskt en poäng där. Jag har inget emot svensk film igenltigen men den här filmen Gangster känndes bara falrigt nära en ravinemn kallad fiasko. __________________________ "This is Gina, she is my sister. She is the number 1 prostitute in all kazakstan! And thats my wife..she is booring." |
Mitt inlägg var ironiskt menat. __________________________ "vi svenskar har ju ingen kultur, bara midsommar och sådana töntiga saker" / Mona Sahlin "det ursvenska är bara barbari" / Fredrik Reinfeldt |
oskar: missade det på min trötthet ![]() __________________________ "Fuck the phones, Lloyd! Unless Carmen Electra calls for an emergency titty-fuck, don’t answer! " |
Trailern var bra, men jag är ändå mycket tveksam.. __________________________ Detta är inte vad jag tycker, det är så. |
Knappast. ![]() Liksom, en massa snack, en ful italia-music, Persbrandts nylle och en tjej som håller upp en pistol. Slut. |
Vet inte, den verkar smått speciell, men att ladda upp en sådan kraftig hype är inte, inte bra. __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
Jag vet inte riktigt - jag tyckte trailern var ganska snygg och lyckades skruva förväntningarna. Men trailern gör ju som sagt inte filmen ... Jag kanske bara är fördomsfull, men jag tycker en svensk maffiafilm låter ungefär lika lyckat som en svensk musikalfilm (läs Förortsungar). Sämre barn- och familjefilm har jag inte sett. |
Haha eller hur oskar, mer Beck åt folket. __________________________ 'En sparv kan inte veta att han inte är en gås.' |