Shadow, de är de säkert, har aldrig kysst en man och kommer aldrig att göra det heller. Finns det verkligen lamor där du bor? Var det i skåne eller småland? ![]() __________________________ // Mumma! http://www.youtube.com/watch?v=P8SPeR60lRI |
Skåne, Småland eller Danmark... Vad är skillnaden? __________________________ Detta är inte vad jag tycker, det är så. |
De ser olika ut, men man ska inte låta det ytliga lura en, inners inne är de alla överjävligt onda. __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
Jag hatar att Babel måste vara så jävla sjukt otroligt bra![]() ![]() __________________________ // Mumma! http://www.youtube.com/watch?v=P8SPeR60lRI |
Wookad och toxic: Vafan, det tar jag som en ren förolämpning... Lepre: Japp, skåningar föds onda. Vi är som små djävular som springer runt och förpestar världen. Men vad gör stockholmare för att förbättra den? [Inlägget redigerades av Shadowfax 2007-05-04 09:52:25] |
Skåningar är nog snäppet värre än smålänningar faktiskt, nästan lika obehagliga som danskar. __________________________ Detta är inte vad jag tycker, det är så. |
Toxic: Ja. Skåningar må vara värre, men det är ju bara bra att vi hittat vår livsstil. Till skillnad från er, era slem ![]() Btw, jag kan ju lägga till att jag hatar 08-or, speciellt de som hatar skåningar. No offense boys... ![]() __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. [Inlägget redigerades av Shadowfax 2007-05-04 09:55:41] |
heheh men hela sverige hatar ju 08-er, tillochmed dom själva... så vi ska väl inte hacka på dom stackarna shadow? låt dom ha in lilla värld där uppe![]() __________________________ Jag är en smart person med osmarta handlingar. I have a Blue Crush (bräda i sommar people!) |
Jo det ska vi fan. De "stackarna" hackar alltid ner skåningar, vad har vi gjort för att förtjäna alla dessa angrepp?? Btw, hatar de sig själva? Enligt min erfarenhet är de "bäst, störst o vackrast" __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. [Inlägget redigerades av Shadowfax 2007-05-04 12:33:17] |
Jag älskar mig själv, mer än något annat. __________________________ Detta är inte vad jag tycker, det är så. |
toxic: ja någon måste väl göra det också ![]() __________________________ "Fuck the phones, Lloyd! Unless Carmen Electra calls for an emergency titty-fuck, don’t answer! " |
avskyr: dammtussar - de jävlarna finns överallt pratiga radiostationer fjortisar som tuggar tuggummi - det är både fascinerande och fruktansvärt irriterande att se hur de liksom trycker upp tuggummit innanför kinden och sen låter käften gå i ett dålig översättning - "one of these days" översätts INTE till "en av de här dagarna" Kalle Ankas jul utan ... ja, vad han nu heter som alltid har varit värd hur Woody Allen lyckas vara ett svin och ändå göra underbar film - allt vore så mycket lättare om världen vore svart och vit att fastna bakom pensionärer på gatan - man kan varken skynda på dem, passera vid sidan om eller backa eftersom det bakifrån kommer en strid ström av ännu mer stressade människor __________________________ "That was disgusting." "THAT, young man, is how babies are made." |
Jag hatar: *Brottslingar *Mörker *Sprutor *Mytomaner *Falska människor __________________________ Mee* |
tss tss, brottlisngar är offer egentligen, de är bara missförstådda. ta lepre wookad och toxic,. tex. missförstådda. __________________________ Jag är en smart person med osmarta handlingar. I have a Blue Crush (bräda i sommar people!) |
Eller som man säger i Göteborg, "Bad things happen' to good people". __________________________ Detta är inte vad jag tycker, det är så. |