Vad tycker ni om allt extramaterial som finns på DVD-skivorna? Jag tycker det ofta kan vara överflödigt och kollar sällan på det. Men det är kul till komedier där det ofta finns bloopers. Bortklippta scener är också kul! Vad gillar/saknar ni? |
Easter-eggs for the win! |
Jag tycker bonusmaterialet är otroligt viktigt! Jag är ju ett stort filmfan och vill gärna veta mer om filmen i fråga. Ofta uppskattar jag Making of The Movie och filmtrailers! När man älskar något vill man få ut så mycket som möjligt av det. Vill för övrigt påpeka att bonusmaterialet ofta är rikare i region 1. Så när jag köper min anime så köper jag ofta från Amerika - bara för att få se mera bonusmaterial! |
ja tycker extramaterialet oftast känns rätt framkrystat för å kunna ta ut lite extra pengar för filmen. men ere en film man vekrligen gillar skiter man ju i de... ![]() __________________________ have a nice day |
Bonusmaterial är ju väldigt positivt tycker jag. Gillar man filmen man köper är man alltid sugen på mer. __________________________ 'En sparv kan inte veta att han inte är en gås.' |
Tycker som carlstrom. __________________________ The world ain't all sunshine and rainbows. It is a very mean and nasty place and it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't how hard you hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving forward. How much you can take, and keep moving forward. That's how winning is done. Rocky Balboa |
Bloopers är det jag gillar mest - vilket ju är en bonus som är enkel att slänga med för att kunna skryta med lite extramaterial. Det är i regel kul med dokumentärer om hur filmen gjordes också, men dessa kan antingen vara riktigt intressanta - till exempel den oklippta versionen av Exorcisten (1973) - eller trista och rent ut sagt onödiga - som Moulin Rouge (2001) då den för mig inte tillförde ett piss till filmen i sig. Ganska meningslöst att trycka in en minidokumentär för att man "ska" ha det. Det har blivit filmbranschens svar på tonårsuppror. Sedan blir jag väldigt sur på de DVD-utgåvor som försöker hotta upp produkten genom att kalla subtitles och scenval för extramaterial. Jäkla trams! Scenval är inte extramaterial - sådant finns på varenda sketen DVD som ges ut. __________________________ "Congratulations. Between one and ten on the pervertic scale, you just hit a 73." |
extramaterial är något som borde ingå på alla dvd: er, det är alltid kul att kolla på bortklippta scener och behind the scenes när man sett klart filmen. Håller med sophie att det är förbannat irriterande när dom kallar subs och scneval för extramaterial.. ![]() __________________________ "Fuck the phones, Lloyd! Unless Carmen Electra calls for an emergency titty-fuck, don’t answer! " [Inlägget redigerades av tjockjohan 2007-05-09 10:32:02] |
Jag tycker att det är bra med extramaterial ![]() Brukar alltid se på dem när jag sett klart en film! __________________________ "We're not vampires...look! We're wearing color today" |
ärligt talat är jag för jag för det.... orka trycka på fjärren 3 gånger extra liksom, slöseri med energi. men bloopers kollar jag på iaf![]() __________________________ Jag är en smart person med osmarta handlingar. I have a Blue Crush (bräda i sommar people!) |
Jag gillar bloopers så dom brukar jag kolla in, sen är det alltid kul med dokumentärer kring inspelningar av filmen. De ser jag om det är en film jag verkligen tycker om. Sagan om Ringen är bra exempel på det. Men att se filmer med regissörens kommentarer är för mig ointressant. __________________________ //Inzomnia Dammtussarna under din säng är änglarnas tofflor. http://www.youtube.com/watch?v=S4kBr5WWiBM |
Dokumentärer om hur de gjorde filmen är inte helt fel.![]() __________________________ Punsh crunsh. |
Hilts: Som de där 30 likadana de visade på tv om Sagan om Ringen. __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head." |
Njaa. Det räcker väl om man ser en eller två av dessa dokumentärer. __________________________ Punsh crunsh. |