![]() | Tråden är låst av moderator. |
Jag ska göra en liten sketch på min teaterklass om disney prinsessor och behöver lite hjälp med en replik som Askungen säger i den filmen..har ju inte filmen så tänkte kolla först om någon här vet? Askungen står vid sitt fönster på balkvällen och säger något om balen och hennes styvsystrar är på väg till balen. Jag har för mig att hon säger något som; vad vore en bal på slottet? Sen någonting om dötrist eller så..och slutar meningen med vad jag tror som ordet underbart? Någon som vet bättre än mig vad hon säger där? Skulle vara tacksam om jag fick hjälp med just den repliken! ![]() __________________________ - I have a dream.. - What? - To have a dream.. |
”Vad är en bal på slottet? Dötrist, tråkig och alldeles …. Underbar!”, tycker jag mig minnas att hon sa. __________________________ Detta är inte vad jag tycker, det är så. |
det är nog riktigt toxic, men jag tror jag kan skjuta in ännu ett "alldeles". ”Vad är en bal på slottet? Dötrist och tråkig och alldeles … Alldeles underbar! __________________________ //Inzomnia Dammtussarna under din säng är änglarnas tofflor. http://www.youtube.com/watch?v=S4kBr5WWiBM |
Askungen säger: Ja ja, jag kommer. Är det någon som anar en sexuell uppmaning i den där repliken? __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head." |
En riktigt dåligt fejkad orgasm. ![]() __________________________ Detta är inte vad jag tycker, det är så. |
thanks ![]() __________________________ - I have a dream.. - What? - To have a dream.. |
![]() | Tråden är låst av moderator. |