Nu när den interna epostfunktionen har uppfunnits här på Filmpunkten, varför inte skicka verifieringsmailet för godkänd film dit i stället för till annan utomstående mail? __________________________ Att våga är att förlora fotfästet för en stund - att inte våga är att förlora sig själv. Om du ska skriva, lär dig att skriva på ett korrekt och uttrycksfullt sätt. Individer som inte kan uttrycka sig blir för massan obetydlig! |
Låter som en mycket bra idé. Får se vad Kristoffer säger om det. |
Ja absolut. Bra idé Raceai. __________________________ Tell Drama he's on the top of my list of things to do today, along with inserting needles in my cock! |
Håller med.. ![]() __________________________ //* |
Och kanske även mail om bevakade filmer på tv..? __________________________ Detta är inte vad jag tycker, det är så. |
Toxic> Nej, det förutsätter att du loggar in på filmpunkten ofta. Tipsen kommer ju en dag i förväg typ... |
Ingen Kristoffer som har varit här och tittat? __________________________ Att våga är att förlora fotfästet för en stund - att inte våga är att förlora sig själv. Om du ska skriva, lär dig att skriva på ett korrekt och uttrycksfullt sätt. Individer som inte kan uttrycka sig blir för massan obetydlig! |
Jag samlar alla idéer, både egna och från er i forumet, för att sedan skicka dem i en klump till Kristoffer typ varannan/var tredje månad, så att han inte ska missa några förslag från er i forumet. En sådan laddning är på gång och kommer att skickas till Kristoffer någon gång nästa vecka, där bl.a. den här idén ingår. Jag vet inte om Kristoffer har hört om den här idén än. Vill ni säkert få svar från Kristoffer är det bättre att skicka pm till honom eftersom det är lätt att missa vissa trådar. |
ToxicAvenger, jag håller med Wooka om att d e en sämre idé dock, eftersom din vanliga e-mail har den utmärkta "Pop up-rute/dialogrute"-funktionen när du hela tiden har mailen igång - så är det dock ej m Filmpunktens interna PM/mail-funktion, där du själv måste uppdatera webbläsaren för at se om du fått nån ny e-post. Annars, Raceai, bra idé din - ja e på! __________________________ 002mateke [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] [Inlägget redigerades av 002mateke 2007-05-26 16:13:22] |