asså de finns en lått ja vet inte vilken kan ni hjälpa mej den går typ du tu du tu du tu du tu (trumor) sen börjar han o junger typ yes i am o sen kör dom typ gitarr som låter naninaninanineeeeeee typ ![]() tack /lukas [Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2009-12-01 07:32:44] |
Du har inga fler textrader att komma med? Det brukar ge mer... |
Haha, du är en rolig typ du. Den får mig att tänka på låten som var med i nån Dressmann-reklam. __________________________ Detta är inte vad jag tycker, det är så. |
![]() __________________________ There's always both good and bad sides of everything. |
"mertzell666, Senaste besök: 2007-05-31 15:16:41" Jag är ledsen att göra dig besviken, Sofia, men tyvärr tror jag inte att han kommer tillbaka för att tittat i den här tråden. ![]() __________________________ "Jag tror inte att folks nedladdning är ett baksteg mot framtiden." Dan Banan |
Hur hittade du ens den här tråden? __________________________ Tell Drama he's on the top of my list of things to do today, along with inserting needles in my cock! |
tänkte inte på det __________________________ There's always both good and bad sides of everything. |
ehhe oskar du hade fel |
![]() ![]() ![]() Fan mertzell, du är ju en riktigt FP-veteran. ![]() |