Dusk: Passa dig så jag inte kommer ![]() Annars hade jag tänkt resa lite mer till vintern, jag har andra planer i sommar. Som att jobba som satan o tjäna pengar, och åka till Liseberg av nån skum anledning... suck... sen ska jag till Berlin och shoppa! Och så skulle min familj hyra nån stuga vid en sjö, så jag kan sola o bada, och min oerhört kräsna brorsa kan fiska. SUCK MÄN!!! Hade det inte varit för brorsan hade det varit tal om Frankrike, Japan, Italien (som mina föräldrar nobbade starkt), Österrike och lite ditten o datten. Ingen vill följa med på mina storslagna planer..., men nu blev det Berlin så jag ska köra väääääldigt snabbt med bilen genom Tyskland, haha! __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. [Inlägget redigerades av Shadowfax 2007-06-08 13:01:46] |
En drös inlägg borttagna. Håll er on-topic och gäller det privata saker, ta det via pm! |
Det är fortfarande Fritt Forum. Ska vi skapa en privatsaker-tråd eller?![]() |
Wookad: Nej. Privata saker mellan enskilda medlemmar ska inte överhuvudtaget diskuteras på forumet. Anledningen till att pm-funktionen skapades var just för att slippa det. EDIT: Flera off-topicinlägg borttagna igen. Eventuell vidare diskussion om detta tas via separat tråd eller via pm. Ytterligare inlägg som inte har med trådämnet att göra kommer att tas bort. [Inlägget redigerades av Goliatbagge 2007-06-09 18:37:11] |
Från och med idag jobba i gruvan, kommer inte se mycket solljus... __________________________ Stupid panda. |
Åka till wonderful Amsterdam! Det blir väl lite film också kan jag gissa. __________________________ "My neighbor Nushuktan Tulyiagby is still assholes. I get iPod, he get iPod mini. Haha! Everyone know iPod mini for girls!" - Borat |
hultsfred imorrn - stört taggad. nån mer som ska dra? __________________________ have a nice day |
Polarna ska dit, men jag åker hellre till Peace And Love senare i sommar. __________________________ Tell Drama he's on the top of my list of things to do today, along with inserting needles in my cock! |
day wolf: Jobba i gruvan? Huh? Själv ska man lära sig westernridning. Det är skitsvårt. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Det verka som om alla ska ut och resa. Själv så ska ja vara hemma hela sommaren, åtminstone vad jag vet nu. Men det får vi se helt enkelt. Jag försöker ta dagarna som de kommer. Annars så kanske det finns någon som har lust o packa ner mig i sin väska?![]() __________________________ //Madeleine |
Lepre?! Westernridning?!![]() Eller hoppsan, läste fel ![]() [Inlägget redigerades av Wookad 2007-06-12 00:28:23] |
Fick jobb i gruvan så där kommer jag jobba... förstår inte vad du inte förstår shadowfax. __________________________ Stupid panda. |
Shadowfax, day wolf menar nog att han helt enkelt ska jobba i en gruva. __________________________ Detta är inte vad jag tycker, det är så. |
Jo... Mycket bättre kan man nog inte förklara. __________________________ Stupid panda. |
Jobba i gruva på sommaren är som att blunda när ens favoritskådis går förbi. __________________________ Tell Drama he's on the top of my list of things to do today, along with inserting needles in my cock! |
Toxic: Har du inte lärt dig att tjejer är komplicerade o vill ha utvecklade förklaringar på saker o ting? Dessutom menade jag varför man vill eller ska jobba i en gruva? No offense day wolf, jag är bara nyfiken. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Sjukt bra betalt. __________________________ Stupid panda. |
day wolf: vad får du göra i en gruva exakt? och vad har du på dig? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Shadowfax: arbetskläder? __________________________ The world ain't all sunshine and rainbows. It is a very mean and nasty place and it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't how hard you hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving forward. How much you can take, and keep moving forward. That's how winning is done. Rocky Balboa |
modv: Men hur ser arbetskläderna ut och blir det så varmt så man strippar med ..? ![]() __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
En blå overall, Hjälm, snygga skydsglasögon, kängor, skydds handskar. Och vad jag gör... jag gör stor sten till mindre sten, och separerar malmen från gråberg. __________________________ Stupid panda. |
Det låter härligt. Kolla.. Där! Shadowfax är på honom direkt! __________________________ Tell Drama he's on the top of my list of things to do today, along with inserting needles in my cock! |
Arrivederci everyone, See you all again 070820![]() __________________________ //Angelus - An old man dies. A young girl lives. A fair trade. I love you, Stenis "There's no challenge in breaking a board. Boards don't hit back." Forza Associazione Calcio Milan Forza Rossoneri Forza Detroit Red Wings Forza Frölunda Indians R.I.P Micke Dubois http://www.youtube.com/watch?v=QXk18RdxPZM&mode=related&search= [Inlägget redigerades av Angelus 2007-06-14 05:21:46] |
Hej då påre! __________________________ Tell Drama he's on the top of my list of things to do today, along with inserting needles in my cock! |
Lepre: Jag söker. Angelus: Ha det så gosigt gott!! __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. [Inlägget redigerades av Shadowfax 2007-06-14 18:34:58] |
Hare gött Angelus!Glöm inte packa dina rosa speedos! ![]() __________________________ //Inzomnia Dammtussarna under din säng är änglarnas tofflor. |
Eller likkistan... __________________________ Tell Drama he's on the top of my list of things to do today, along with inserting needles in my cock! |
Ser att nivån på vissa inlägg fortfarande håller en väldigt hög kvalite, efter mitt lååånga Forumuppehåll. ![]() JOBB - Jobbar på förskolan hela sommaren utom de 3 sista veckorna i juli då det är obligatoriskt ledigt - suck! Har ej råd. - Läser en del förberedande böcker inom Pedagogik, Portfolio & Drama inför höststarten på förskolan. STUDIER - Försöker lämna in några restpoäng till SU och LHS. Suck! SEMESTER - Båtluffar några dagar i världens vackraste skärgård här nästgårds m Nathalie som kommer upp från Deutschland. - Nån filmkväll här och där m Teacherstud, Ohan, Rikard, Pablo m fl blir nog av. - Hefeweize-öl, Pizza & bad på nån av Sthlms soliga klippor blir det nog också en del utav. - Fridyker en del i havet vid Ringvägen i Nynäshamn. - Hakar nog på vännen Raz och hans Jossan ner till deras landsställe utanför Strängnäs i Sörmland över nån helg. - En del lekande m nya bärbara multimediadatorn blir det säkert också regniga dagar. PARTY - Sista helgen i juli gifter sig lillbrorsan i Tyresö Kyrka m sin Marita --> då blir det fest på Tyresö Slott vill jag lova!! - 7 juli utsätter vi brorsan för Svensexan Nr 1 m Go-Cart på Klarabergsviadukten, Elvis-sjungande i inspelningsstudio, Relax/Pool-avdelning samt middag på krogen (som tur är känner han ej till FP.se, trots att han gillar film, så han inte kan se detta). TRÄNING/TÄVLING - Försöker fortsätta löpa en del löparlopp (nu imorn lör 16/6 Saltsjö-Duvnäs Loppet på 5 el 10 km). - Kommer längta fett efter att innebandyn startar upp igen i slutet av augusti. FILM - Betygskommenterar ALLA mina filmer på min egen Topp 250-lista (ligger just nu på 165 av 250). - Ser ännu fler filmer från IMDb:s Top 250, dvs försöka beta av några till. - Betygskommenterar ju då också alla de filmer jag sett på just IMDb:s Top 250-lista så småningom. - Uppdaterar/lägger till en hel del nya filmer på min egen filmlista i Excel. Ha en skön sommar! __________________________ 002mateke [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] [Inlägget redigerades av 002mateke 2007-06-23 15:10:58] |
Tack detsamma 002mateke! __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Som studerande måste jag jobba på sommaren ... men då jag fått jobb på Hässelby stadsdelsförvaltning med 95 spänn i timmen kunde det väl vara värre. Sen är jag väl nere i Småland med familjen en vecka eller två. Min enda tröst är att jag får ta med mig katten. Och jo ... en polare har fixat mig en blind date till nästa helg - vilket jag nog får tillbringa hela veckan på att fundera på hur jag ska ta mig ur. __________________________ "Congratulations. Between one and ten on the pervertic scale, you just hit a 73." |
Sophie: Sjukdom? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Hah! Jag fick just ett nytt jobb att göra i sommar! ![]() Jag ska "rida in" en knäpp häst som inte blivit riden på typ..., ja, minst ett år iaf. Han blir överlycklig varje gång han får komma ut och springa. Det blir riktigt akrobatiska bocksprång då. Så ägaren gav mig rätten att rida av honom alla bockningar, barbacka.. Någon som vill slå vad om hur många gånger jag ramlar av? Själv gissade jag på 24 ggr på mindre än en timme, då eftersom hästfan är 135 cm och smaaal. Så jag måste hålla mina ben ivägen så jag inte sparkar på hans ben.. Come on, jag är ute efter lite vadslagning ![]() __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Ska till Öland efter midsommar helgen. Sen 3 augusti blir det Rolling Stones i Ullevi! ![]() Annars kommer jag ha en rätt tråkig sommar __________________________ Mr Hitchcock, what makes a great film?” And Alfred Hitchcock said: “To make a great film you need three things — the script, the script and the script [Inlägget redigerades av Timoti 2007-06-21 12:53:45] |
Glöm inte att du ska rida in mig också Shadowfax. Nu drar jag till landstället för lite midsommarskoj. Därför kommer jag inte finnas här, men lid inte för det, jag kommer ju tillbaka! __________________________ Tell Drama he's on the top of my list of things to do today, along with inserting needles in my cock! |
Lepre: Jag väntar med fröjd. Ha det bra! __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
hehehe har också fått jobb som beridare sahdow!![]() ![]() __________________________ vild och vild och vild och vild och vild och vacker FICK MIN LUSH MAKONGA 6/6!!! |
rivulet: Hmm.. jag tänkte fråga vem, men ändrar till vad? ![]() Eller rättare sagt, varför? ![]() __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
heheh ska rida in/ rida till islänngar hela sommaren![]() ![]() __________________________ vild och vild och vild och vild och vild och vacker FICK MIN LUSH MAKONGA 6/6!!! |
Åh islänningar är såå mysiga! Ska också försöka få ett sådant jobb i sommar, jag slopar westernhästarna ![]() __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Nu kan jag meddela att min Eurotrip går av stapeln imorgon (lördag den 21). Jag kommer att ensam med nattåg från Köpenhamn ta mig till Duisburg där jag byter till tåget mot Amsterdam. I Amsterdam stannar jag sedan 3 nätter, därifrån drar jag vidare till Paris där jag möter upp mina två färdkamrater. I Paris blir vistelsen ganska lång, hela 5 nätter sammanlagt (varav 2 i östra Paris och 3 i norra). Efter Paris tar vi nattåget söderut till Nice varifrån vi gör en dagsutflykt till Monaco. När vi sett nog av Nice tar vi nattåget till Pisa där vi hoppar av för en kort visit innan vi fortsätter mot den italienska huvudstaden för en 3 dagars vistelse. Efter det bär det av till Amalfikusten (Italiens riviera), underbart ställe. Sedan lockar hamnstaden Bari, inte själva staden kanske, snarare dess kommunikationer. Vi kommer ta oss över till Dubrovnik med färjan och därifrån göra en dasgutflykt till Montenegro och bara njuta av solen och stränderna. Kroatiens övärld får stå för solen på resan, vi kommer att röra oss rätt fritt i södra Kroatien i cirka en vecka innan vi drar via Mostar och Sarajevo till Budapest och avslutar vår resa med några dagars schackspelande i den ungerska huvudstadens varma bad. Ses i slutet av augusti, filmpunktare! |