mmm....blir svårt att få Liv stanna ..men...man håller ju på detroit o hv jaa...henriksson verkar bra....han e med i tre kronor truppen oxå //Angelus [Inlägget ändrat av Angelus 2004-04-12 19:40:14]
Jag var i vår stuga i Klövsjö när finalen var. Vi har ingen el där, men jag hörde allt på radio och läste i tidningar idag. Fan, vilken härlig utklassning! Livs räddning var extremt bra (den som stoppade 3-1)! //sialla
claes det var en fin femma (1 NYR spelare o 2 ex NYR spelare ) men bara en fråga, var e foppa? släng bort sudden o släng in foppa sen är ju hadelöv ojämn, ta in Hasek nu på hans gamla dar
Pedda [Inlägget ändrat av Pedda 2004-04-12 20:25:25]
Liv är draftad av red wings, med inte sagt att han drar i år. Men jag kan tänka mig att han är sugen på att lira i nhl, och om red wings vill ha dit honom i år drar han nog. Dåde Curtis Joseph och Dominik Hasek börjar ju sjunga på sista...
Anders: Ja, jag vet. Angelus: Bures karriär är slut efter en skada förra säsongen. Jovisst de har Lindros och Jagr men det är typ de ända stjärnorna de har kvar efter storränsningen nyligen. Jag antar att fansen blev sura (ink. jag) efter 7 år(jag har för mig det är 7) utan slutspel med alla superstjärnor så äntligen har de tradat bort de flesta stjärnor, tyvärr även Leetch , för det kan ju ändå inte gå mycket sämre än vad det har gjort...... Pillan: Jo det går runt en hel del rykten om foppa men inget är säkert ännu.
Pedda [Inlägget ändrat av Pedda 2004-04-13 00:26:26]
Pedda....lita på Detroit.....dom tar nog hem dt igen .....men lite svaga på målvakt sidan igår..... //Angelus [Inlägget ändrat av Angelus 2004-04-13 02:19:24]
Foppan hade gärna fått spela i FBK om han så hade manglat sönder typ Prestberg, Söderström... Bättre lirare än så kommer aldrog spela i våra lag Olofsson.
Rob Ray (3207 utvisningsmin. på 900 matcher) hade inte heller skadat. Eller Sean Avery (482/163) plus givetvis den personlige favoriten Tie Domi (3406/943).