![]() | Tråden är låst av moderator. |
Satt och diskuterade barndomsminnen med min bror och vi kom på tal om en film som vi gillade som barn men som jag förargligt nog inte kan få tag namnet på. Det handlar iallafall om att en skog (alt djungel) håller på att bli nerhuggen och skogens/djugelns invånare måste beskydda den. Det jag klarast kommer ihåg är att oljan till maskinerna var ond och var skogens allra värsta fiende. (Oljan hade en levande form/själ och hade ett sångnummer). Tyvärr är det en rätt diffus beskrivning men skulle vara ytterst tacksam för ett hjälpande svar. __________________________ 'En sparv kan inte veta att han inte är en gås.' [Inlägget redigerades av carlstrom 2007-06-10 12:50:10] |
Jag tro jag vet vilken du menar men jag kan inte komma på vad den heter. Det låter som någonting i likhet med Hugo djungeldjuret, men ja e absolut inte alls säker. __________________________ //Madeleine |
Tack för svaret, men det var inte Hugo. __________________________ 'En sparv kan inte veta att han inte är en gås.' |
Det är den där filmen med de små alverna, eller hur? Ferngully, tror jag den heter. Ja, det tämmer - en slags ondsint kletfenomen är djungeln allra värsta fiende. Han driver röjar-maskinerna. |
Exakt den var det, tack så mycket. __________________________ 'En sparv kan inte veta att han inte är en gås.' |
![]() | Tråden är låst av moderator. |