Forum » Film » Söker film/filmmusik » Filmen där två byter själar?
Tråden är låst av moderator.
       Filmen där två byter själar? 2007-06-12 19:30:14
Målaren
Registrerad: 2007-06-12
Hej alla filmälskare!

För några månader sedan berättade någon om en film. Jag ville genast se filmen men glömde bort dess titel. Av det jag kommer ihåg om filmen är detta:

Filmen börjar i Egypten. Där är det en slav som har två örhängen. Dessa är magiska och om två olika personer sätter på dessa i örat (en sätter in ett av dem och den andra personen det andra) byter de själ med varandra.
   Sedan hoppar filmen till nutid. Man får följa en tjej som är ganska populär på sin skola. Hon har två örhängen (troligen de som slavinnan i Egypten hade på sig).
   En dag när hon är på en bensinstation blir hennes bil rånad. Rånaren får då tag på ett av dessa två örhängen. Den populära tjejen har fortfarande kvar ett av dessa. Rånaren sätter en dag på sig örhänget som han stal. Samtidigt har den populära tjejen det andra örhänget på sig i örat. Nästa dag när det båda vaknar har de bytt liv/själ. Den populära tjejen är nu i rånarens kropp och rånaren är i tjejens kropp. Nu måste tjejen hitta ”sig själv” för att kunna byta tillbaka sin kropp.

Tack för att ni tog er tid att läsa.
Skulle vara riktigt sjyst om ni vet vad filmen heter. Tack på förhand.
  2007-06-12 20:36:09
tjockjohan
Registrerad: 2006-10-25
filmen heter så mycket som: Hot chick
__________________________

"Fuck the phones, Lloyd! Unless Carmen Electra calls for an emergency titty-fuck, don’t answer! "
  2007-06-12 20:50:28
Målaren
Registrerad: 2007-06-12
Stort tack för hjälpen!
Tråden är låst av moderator.