Jag vill jätte gärna se filmen en komikersuppväxt. Är det någon som vet vart man kan få tag på den? Jag hittar den inte någon stans och ingen verkar vilja hjälpa mig heller. Är det någon som vet hur jag kan få tag på den? |
Frågan är om den går att få tag på överhuvudtaget. Jag tror det blir svårt då den inte verkar vara släppt på vare sig på VHS eller DVD. [Inlägget redigerades av Goliatbagge 2007-06-14 18:11:41] |
För några år sedan så såg jag den som en tv-serie, så jag är också tveksam till att den finns som långfilm. __________________________ Punsh crunsh. |
Jag tycker också att den skulle vara kul att se, eller i allafall intressant att se hur den skildrar boken. __________________________ Borr |
Men om den fanns som serie borde man väl kunna få tag på den i alla fall? det skulle ju va så himla kul att se den. |
kajzis: Serien visades väl i SVT, så det kanske finns några rullar på Statens ljud- och bildarkiv. Du får höra med dem, men jag tror inte det är något som privatpersoner har tillgång till. Annars får du ta och smyga dig in där en mörk natt... |
Jag har frågat Jonas Gardell om han visste hur man får tag i den. han svarade att en komikers uppväxt har aldrig släppts på dvd och det kan ha med upphovsrättsproblem och ersättningar att göra. De avtal som tecknades då inbegrep inte dvd eller video-släpp. __________________________ //Inzomnia Please dont leave! All the plants will die! @Bill Murray@ |
Det var som fan, hur fick du tag på honom Inzomnia. Medan alla andra kollar imdb, ringer Inzomnia direkt till skådisarna ![]() __________________________ Tell Drama he's on the top of my list of things to do today, along with inserting needles in my cock! |
Man har la kontakter, änna ![]() __________________________ //Inzomnia Please dont leave! All the plants will die! @Bill Murray@ |
Det går att maila till honom och skriva i hans gb på www.jonasgardell.se (tro det är rätt adress). Personligen så skrev jag till honom och tackade för det underbara manuset till Livet är en schlager. Älska det. __________________________ //Madeleine |
Precis, Madeleine. Jag blev så himla förvånad första gången jag mailade honom att de gick att få tag i honom så enkelt! Jag mailade honom o frågade vart man kunde få tag i dvd´n. o då svarade han att han precis svarat på samma fråga i gästboken...så jag kollade där. Ganska oglamoröst svar denna gången. _________________________ //Inzomnia Please dont leave! All the plants will die! @Bill Murray@ [Inlägget redigerades av inzomnia 2007-06-20 22:22:50] |
Hehe det är ganska så enkelt. Han försöker att svara på så många som han bara kan och det gör han oftast genom sin blogg eller genom gb:n. Jag fick mitt svar och det var inte det svar som jag hade väntat mig utan det var ett mycket bättre svar. ![]() __________________________ //Madeleine |