Hej önskar tips på bra skräck/vampyr filmer från 70 och 80 talet![]() [Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2007-06-17 11:49:05] |
Har inte själv någon vidare koll på genren, men vad gäller vampyrer så har The Lost Boys från 1987 fått ganska schyssta betyg här på Filmpunkten. [Inlägget redigerades av Goliatbagge 2007-06-17 17:26:43] |
Filmerna Fright Night 1 samt 2 är bra! __________________________ //Inzomnia Dammtussarna under din säng är änglarnas tofflor. |
Ja frigt night är toppen bra, har tyvärr inte sett 2:an har du några tips vart jag hittar den? |
hm, nej tyvärr. har den på vhs hemma nånstans vill jag minnas. Annars får du prova att googla. Kanske den finns på amazon som goliat sa? Sen finns de ju from dusk ´til dawn som visserligen inte är 80-tal , men ändå. Du kan söka på vampyr här på filmpunkten så får du fram en del. Annars finns de ju en del sköna varulf-filmer också. Där är filmen "Silver Bullet" ett bra alternativ. Den kom ut samma år som Fright Night också vill jag minnas. Kan ha fel dock. __________________________ //Inzomnia Dammtussarna under din säng är änglarnas tofflor. |