Vilka/vem är era kvinnliga/manliga favoriter? Favoritpar? (Helst inte spoilers för det är inge kul. Spoilers är det som inte har sänts i Sverige än). Vad är det bästa med Days of our lives ? När började du se det? (Edit: ändrat det som är i kursiv...) __________________________ // Filmälskaren [Inlägget redigerades av Sweet_Jenny 2007-07-17 14:19:54] [Inlägget redigerades av Sweet_Jenny 2007-07-17 14:22:33] [Inlägget redigerades av Sweet_Jenny 2007-07-17 14:22:59] |
Men hela serien har väl sänts på tv? Spoiler innebär att man ber'ttar ngt som är för avslöjande och förstör för folk som inte sett serien eller filmen i fråga. Det undviker man genom att skriva SPOILER med stora bokstäver innan man börjar berätta, så kan man lätt undvika att läsa om man inte vill. Det är inte min favvo serie just nu, men på tiden det begav sig tyckte jag bäst om Al. __________________________ //Inzomnia Please dont leave! All the plants will die! @Bill Murray@ [Inlägget redigerades av inzomnia 2007-07-03 23:52:59] |
Klart en av de roligaste och därmed bästa TV-serier som gjorts. Charmig & snuskig & grov & bara... bara underbar. Mamman o barnen är riktigt bra de också - fyra helt olika karaktärer i en familj, kan det gå bra, undrar man? Ja, d gör det. Mamman har fantastiskt tålamod m sin man o dottern (Applegate) spelar bara så underbar bimbo. Jag säger bara: - THIS Al (not Gore) for president! __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] [Inlägget redigerades av 002mateke 2007-07-05 21:14:17] |
mateke, det är våra värsta år... våra bästa år är den där amerikanska såpan om en massa rika människor som har gått hut länge som helst![]() föredrar sj våra värsta år ![]() __________________________ vild och vild och vild och vild och vild och vacker FICK MIN LUSH MAKONGA 6/6!!! |
Ha, ha, ivulet, du har så rätt... Men jag lurades av Inzombia före (kolla va hon skriver). __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
Va? handlade det om våra BÄSTA år?? Nä fy, den e ju vedervärdig. Jag får rysningar. Nu vill jag veta vad du tycker är så bra med den Sweet_jenny. O skylla på MIG MastodontfilmsMateke! Du som e lärare ska la hålla koll på vad det handlar om o läsa nogrannt. ![]() __________________________ //Inzomnia Please dont leave! All the plants will die! @Bill Murray@ |
hehe, jag skrev Days - och då menar jag Days of our lives... och det är våra BÄSTA år. Jaja, jag får hoppas att det är någon här som gillar den serien, jag vet att det finns någon iallafall.. Ja, vad jag tycker om serien och varför: Karaktärerna... känner igen mig i några av dem... och jag gillar drama... och så är serien inte så verklighetstrogen (ibland är den dock det). Jag gillar spänningen och romantiken, och det finns humoristiska personer/karaktärer i serien! Serien har gått sen 1965... men började här i Sverige på 90-talet... Jag har sett serien tills den startade så jag borde kunna säga att det är en bra serie! Hur mycket har ni sett av serien förresten? Fast alla kan ju inte ha samma smak... Men inzomnia, du svarade ju först ![]() __________________________ // Filmälskaren |
Jag tycker att denna serie är jätte bra. gillar den. Det är en serie i min smak. Mina favoritkarraktärer är: Shawn Brady och Belle Black Brady Black och Chloe Lane Alice Horton Sami Brady Cassie och Rex Dimera Lucas Roberts |
Sweet_Jenny, inte så konstigt att folk inte förstår om du inte uttrycker dig tydligt i trådens själva startfråga (Days...). Nu när jag vet det, måste jag tyvärr hålla med Inzomnia att det är en riktig skräpserie. Känns i hela konceptet de få ggr man sprungit på serien av en slump då man zippat mellan kanalerna. Antar att det bara låter hjärnan gå på energisparläge och därför är avstressande - ser ingen annan funktion med en sån lågt producerad TV-produktion faktiskt. Den lär mig inget, får mig inte att reflektera och därför ger den mig inget. Känns som att livet är för kort för att titta på sånt billigt drama när man kan välja kvalitet före kvantitet i dagens västvärld. teddybjörn_tjej, en motivering till VARFÖR, kanske...(som vi både tjötat om här i Forum alltid samt Sweet_Jenny frågar efter typ i sin fråga)?!? __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] [Inlägget redigerades av 002mateke 2007-07-16 14:00:46] |
Jag tycker serien är bra därför att: Den har spänning, romantiken som finns i serien och den har även en del komik. Tycker som Sweet_Jenny. |
Jag som bara ville ha våra bästa år fans här... ![]() Startfrågan var INTE days? Dem som ser den vet ju. Aja.... gjort är gjort... Nå för att det är dåliga effekter ibland... men det bortser jag ifrån. Jag har sett VBÅ nästan hela min barndom... Du har bara zappat runt.. hur kan du då säga att det är skräp? ![]() Det är inte bara för avstressning.. inte för mig iaf. __________________________ Kolla in SB forum: http://hopesunset.proboards61.com/index.cgi [Inlägget redigerades av Sweet_Jenny 2007-07-16 14:28:29] [Inlägget redigerades av Sweet_Jenny 2007-07-16 14:30:19] [Inlägget redigerades av Sweet_Jenny 2007-07-16 14:30:40] [Inlägget redigerades av Sweet_Jenny 2007-07-16 14:33:46] [Inlägget redigerades av Sweet_Jenny 2007-07-16 14:41:11] |
002mateke: Om jag bara får komma med en synpunkt, men Sweet_Jenny har ju faktiskt skrivit seriens svenska titel i överskriften, dvs Våra bästa år. Att ni sedan inte kollade ordentligt har ju inget med otydlighet från hennes sida att göra. Våra värsta år heter ju dessutom Married with Children i original. Sweet_Jenny: Tyvärr kan jag inte säga att jag direkt sett denna serie, faller tyvärr som 002mateke inte för den sortens tv-produktion. Dock har jag alltid gillat den klassiska inledningen... "Like sands through the hourglass... so are the Days of Our Lives." Sen skall självklart en av världens mest långlivade tv-serier ändå ha en eloge för att den existerat så länge. Något lär den ju ha om tittarsiffrorna aldrig sviker. __________________________ Med vänlig hälsning Markus Elfström, redaktör Filmpunkten [Inlägget redigerades av wildpalm 2007-07-16 16:04:21] |
det rä ettt dra pogram ser det varje morgon![]() |
Absolut, Sweet_Jenny & Wildpalm, jag är den första att erkänna att tittade slarvigt - ursäkta! MEN... för det finns fortfarande ett sånt också, vad som fortfarande ändå blir förvirrande & otydligt framförallt för medlemmar som inte sett/knappt ver vad serien är, är när man skriver svensk titeln i trådrubriken men sen i trådfrågan bara skriver den engelska översättningen (vilken somm sagt alla inte känner till) och då dessutom bara ett enda ord av denna. --> Man kan vara mer tydlig, oftast alltid, vilket skapar mindre missförstånd & effektivare kommunikation. ![]() PS. Håller med Wildpalm om inledningsdevisen/citatet - riktigt snyggt uttänkta i sin enkelhet! Men det är ju just det. __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] [Inlägget redigerades av 002mateke 2007-07-17 13:44:37] |
gjort är gjort, men jag har ändrat där uppe nu... ![]() __________________________ Kolla in SB forum: http://hopesunset.proboards61.com/index.cgi [Inlägget redigerades av Sweet_Jenny 2007-07-17 14:20:47] |
Jag begriper inte hur man kan slösa tid på denna serie, vari ligger nöjet? Samma meningslösa intriger hela tiden.. Dessutom ligger skådespeleriet på en väldigt låg nivå. Så min fråga till dig, Sweet_Jenny, lyder; Hur är det möjligt att du kan titta på denna serie utan att dö en plågsam död, ja utan att ens kräkas? __________________________ Detta är inte vad jag tycker, det är så. |
Sweet_Jenny När jag var arbetslös en period i mitten på 90-talet hade jag och min syrra vadslagning om vad som skulle hända härnäst i serien. Vi satt o tittade och hade jätteroligt åt alla tramsiga dialoger, kameravinklar, droppande microfoner osv, men allra roligast var när skådespelarnas karaktärer vänder sig om efter samtal med andra karaktärer och, likt en schitzofren person med multipla personligheter, i smyg tänker högt så bara tittarna ska höra. Ofta smids då onda planer och vi får veta exakt vad personen i fråga skall göra de kommande tio avsnitten. Stor komik! Detta höll i sig tills jag fick ett jobb 6-7 månader senare. Det lustiga är att när man flera år senare tar sig en titt har det nästan inte hänt nånting! Däremot hånar jag absolut inte de som tycker om serien. Det fanns inte en dag jag missade "Emmerdale" eller en kväll som jag inte såg "Vita Lögner" så jag tittar också på "trams" när jag får tillfälle. __________________________ //Inzomnia Please dont leave! All the plants will die! @Bill Murray@ |
aaah, nu ångrar jag att jag startade den här tråden... :/ Toxic: hur vet du det? Som sagt har jag sett serien länge. Inzomnia: Visst hände det saker, men dem som inte ser serien kanske inte uppfattar det så... Det tar tid. Men såklart det händer saker inom ett år! Jag kan ju inte skriva något som får er att ändra åsikt, så varför försöker jag? __________________________ Kolla in SB forum: http://hopesunset.proboards61.com/index.cgi [Inlägget redigerades av Sweet_Jenny 2007-07-21 18:05:36] |
Nej, sweet_jenny, se det inte så! Klart du ska skapa en tråd. Du kanske har: 1. Otur att de andra fansen av serien inte sett den ännu; det är ju sommar. Eller... 2. Otur på det sättet att av medlemmarna på just FP inte särskilt många gillar den serien --> de flesta är väl här främst för FILM, just (!?). Vi ska inte skrämma iväg dig nu så att du eventuellt lämnar "FP-familjen" pga detta lilla. En del ord kan verka hårda, men du vet hur det är: alla har olika smak OCH rätten att uttrycka dem på vilket sätt det än månde vara på...! __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
okej, jaja. Jag vet att alla har rätt att uttrycka sig... ![]() __________________________ Kolla in SB forum: http://hopesunset.proboards61.com/index.cgi |
Jag tycker själv att serien är usel, men det finns ju värre. |
Nej, jag ångrade mig. Våra bästa år är nog den sämsta serien genom tiderna. |
Okej. Alla tycker ju olika. |
Hur kan det heta "Våra bästa år" när folk bara bli sårade och dumpade och gråter och det händer tråkiga saker hela tiden? x) HAHAHA. Förlåt. Men den suger verkligen :'''') [Inlägget redigerades av Miss_Archive 2007-08-12 20:07:15] |
Miss_Archive: Det såras ju inte hela tiden... Det är kärlek och vänskap där... och dessutom är Våra bästa år bara svenska titeln... __________________________ Kolla in SB forum: http://hopesunset.proboards61.com/index.cgi [Inlägget redigerades av Sweet_Jenny 2007-08-12 21:27:00] |