Forum » Film » Filmdiskussion, generell » Mardrömsprojektet          Mardrömsprojektet 2007-07-04 09:43:15
Registrerad: 2006-04-01
Lite smått oseriös tråd, men hur skulle du beskriva ett mardrömsprojekt på vita duken.
Häromdagen lekte jag med tanken om vi säger att Uwe Boll skulle få axla Halo filmens väg till duken med Mathew Broderick som Master chief.
Det är sådant man kan matcha mardrömmar med ..

[Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2007-07-04 10:17:30]
  2007-07-04 15:48:21
Registrerad: 2005-02-18
Det var ungefär som när Matthew Broderick spelade en maskexpert som fick bekämpa ett monster som inte bara var 60 meter hög utan också inte var en mask?

Mardrömsprojektet skulle nog vara en (ny) film med Olsen tvillingarna i huvudrollerna och Bill Murray i en biroll. Det är just för att Bill Murray inte synts på länge och när han väl gör det och man självklart måste se filmen så är det med de där förbannade oskolade aktriserna(!).

Tell Drama he's on the top of my list of things to do today, along with inserting needles in my cock!
[Inlägget redigerades av Lepre 2007-07-04 15:48:36]
  2007-07-04 15:58:50
carlstrom
Registrerad: 2005-03-03
Det värsta är väl när någon b-regissör skall börja med re-makes. Eller att dem kommer på tanken att göra åtta nya Beck filmer igen.

'En sparv kan inte veta att han inte är en gås.'
  2007-07-05 01:33:05
usch, usch...
Thank u guys, really! now its goin to be a hell of a long night to me

2007-07-05 11:51:01
madeleine_g
Registrerad: 2005-01-18
Mardrömsprojektet för mig skulle vara om någon kass regisör (typ Uwe Boll) skulle få för sig och göra om sagan om ringen filmerna.

//Madeleine
  2007-07-05 12:38:08
Registrerad: 2006-04-01
tjao, varför skulle någon göra om sagan om ringen filmerna. Det skulle förmodligen inte tillåtas till vilket pris som helst..

2007-07-05 21:04:30
Registrerad: 2006-10-14
Dan Banan, intressant o inte alls oseriöst trådämne! Kul m nya idéer.

- Men håller me detta om förton nya Beck-filmer - är det bara jag i detta avlånga land som verkligen ordentligt börjar tröttna ngt otroligt på dessa massproduktioner?

- Dessutom, har ni hört hur snabbt de gör det nuförtiden? Typ 8 nästa filmer på rekordsnabba 6 månader (!), när en schysst rulle normalt görs på 1 år +- månad/månader inkl. pre- och postproduktion. Snacka om kvalitetsavfall! Inte konstigt att folk tröttnar när Persbrandt går in o gör sin Gunvald på rutin igen. Och igen. Och igen. Och igen. Och igen. Och igen. Och igen. Och igen. Och igen. Och igen. Och igen. Och igen. Och igen. Och igen. Och igen. Och igen. Och igen. Och igen. Och igen. Och igen. Och igen. Och igen. Och igen. Och igen. Och igen...

[Inlägget redigerades av 002mateke 2007-07-05 21:06:30]
  2007-07-06 05:35:29
inzomnia
Registrerad: 2006-07-07
Mardröms project vore att de började spela in "Bilbo" med korkade amerikanska skådisar som inte kan ändra sin dialekt. Typ Steven Seagal, Kevin Costner (glöm inte Robin Hood prince of thieves) o Sylvester Stallone. Brrr! O alltihopa regisseras av Ron Howard. Usch, nu får jag kväljningar.

//Inzomnia
Please dont leave! All the plants will die!
@Bill Murray@
  2007-07-06 13:44:28
Registrerad: 2006-04-01
jaa 002mateke, och Wallander filmerna gräddas väl också som hastigast. Om inte ännu snabbare..

2007-07-06 15:19:00
Registrerad: 2006-10-14
Ja, just det, ja, det börjar väl bli så också! Tyvärr.

2007-07-06 19:53:40
Mardrömsprojekt?

En mardrömsprojekt för mig, vore om framgångsrika och stenrika regissörer tog framtidens 3D-effekter på så dödligt allvar och gjorde effekterna så verkliga, att folks huvuden  började smälta och till sist sprängas i mängder hjärnsubstans, rakt in i mina bio-snacks.

Det skulle bannemig förstöra hela kvällen. Hjärna är liksom inte gott.

Alls.

Iofs skulle det vara riktigt najs om de dödliga effekterna tog hand om de där skrikande fjortisarna som ALLTID fjantar sig och skriker längst fram i salongen...

Då kanske man endast kan göra så verkliga effekter, att de ploppar ut från duken och börjar eliminera de där irriterande mobil-lekande snorungarna längst fram...

Öhum...

Vad handlade tråden om nudå?

[Inlägget redigerades av filmernas härskare 2007-07-06 19:57:22]
[Inlägget redigerades av filmernas härskare 2007-07-06 19:58:15]
  2007-07-06 19:59:15
Registrerad: 2005-02-18
Appropå effekter filmernas härskare, ungefär som det du snackar om, tja, fast lite verkligare då. Det skulle sitta en slags fläkt av någon form på varje stolsrygg så när videoformatet "Scent Video" (typ) kommer så ska manicken utsöndra diverse dofter i ens ansikte. Vid en fet biljakt känner man doften av bränt gummi, krut som avfyrats och tyskarnas starka deodorant. På porrbiograferna (Will come back in style) ska man känna stanken av svett och billig parfym. Under en komedi får man pruttlukt i ansiktet och under ett drama sprutas lök ur fläkten så alla blir tårögda.

Detta är visserligen inte ett mardrömsprojekt, kanske, beroende på vilken film man väljer att se.

2007-07-06 20:57:22
Fina idéer.

Men skitroligt att få en en jävla fjärt i nyllet under en film. "Shit, utrym salongen, utrym salongen! Jag kommer ALDRIG att se en film med Eddie Murphy IGEN!"

Se upp för barnsliga komedier i framtden!

På tal om att få överraskningar i ansiktet... istället för kroppsparfym i en porrfilmsbiograf, skulle jag mer än gärna få ett par kvinno-delar i ansiktet. Så att man lever sig in i filmen, så att säga.

Angående lökdoften... det är för fan inte att få stämning i filmen, det är fan att lura någon att gråta på någon übersentimental skit.

"J-ja-jag tycker inte alls att Finding Neverland var speciellt sorglig, u-utan snarare p-p-pretentiös o-och sentimental. Men jag kan bARA INTE SLUTA GRÅTAAAA! UUUÄÄÄÄHH!!"
[Inlägget redigerades av filmernas härskare 2007-07-06 20:59:55]
  2007-07-06 21:13:08
Registrerad: 2005-02-18
Det var inte löken som fick dig att gråta som ett barn filmernas härskare.

(tar tag i din hand) jag vet fh... jag vet.. hysch... hysch Hush little baby don't you cry, momma's gonna buy you a mockin bird..

2007-07-06 21:39:52
Registrerad: 2006-03-25
"...and if that mockingbird don't sing and that ring don't shine
I'mma break that birdies neck
I'd go back to Lepre who sold it to mommy
And make him eat every carat, don't fuck with fh..."
  2007-07-06 22:31:02
Shadowfax
Registrerad: 2004-04-04
Härskaren: Du kan ju bara komma till mig vettja

Och ja.. off-topic, I know.

Put some excitement between your legs, ride a horse.

/Skogsnymfen
  2007-07-06 23:52:00
Registrerad: 2006-04-01
haha, jaa ni förblir då tokiga ni

2007-07-07 12:22:41

2007-07-07 14:39:43
Registrerad: 2006-03-25
"Du kan ju bara komma till mig vettja"

Vad exakt menas med det...?! *gigantiska ögonglobar*

"Gisses, jag ska aldrig försöka snärja FH igen. You broke my heart baby, you breaked it in to pises."

*kramar om det gråtande barnet* "Världen är hård, Leprylille... hysch hysch... husch little baby don't you cry... du vet, din mamma kan ju alltid köpa en mockingbird till dig med..."

2007-07-07 18:18:09
Vito Gogola
Registrerad: 2007-07-07
Antagligen att Uwe Boll skulle ha fått göra <i>Sagan Om Konungens Återkomst</i>. Den avslutande delen av ett skickligt arbete.
  2007-07-11 21:50:53
lindajjj
Registrerad: 2007-03-27
Mardrömmen: de som gjorde "Den utvalde" (skrev manus och regisserade) gör film av Coetzees "Onåd", med Adam Sandler i huvudrollen.

("Onåd" är en av mina favoritböcker).

2007-07-15 00:59:27
Registrerad: 2006-10-14
Ja, lindajjj, sanna mina ord, den kombinationen smäller högt...!
Vi som har läst boken förstår detta. Att Sandler ska axla manteln som den äldre collegeprofessorn i Kapstaden... nja, jag vet inte jag om d skulle bli så trovärdigt direkt.

[Inlägget redigerades av 002mateke 2007-07-15 01:01:11]