Forum » Film » Söker film/filmmusik » vad heter filmen / serien ?          vad heter filmen / serien ? 2007-07-07 15:46:56
lillzum
Registrerad: 2006-10-20
Jo, när jag var mindre så minns jag att jag såg en film som gick på TV. En ungdomsrysare tror jag. Eller .. mildare, mycket mildare. Ungdomsbarnspökhistoria eller något. Jag vet knappt om det var en film, det kan ha varigt en serie eller något. Anyway .. det handlade om en flicka som flyttar till ett hus. Och sen så tror jag det finns en mindre stuga i närheten av huset. Där sover hon några gånger, och efter ett tag börjar skrivmaskinen i stugan att skriva av sig själv. Det är något spöke i brudklänning som skriver att hon vill att flickan ska bli hennes syster. Sen när flickan tittar in i spegelbilden så ser hon kvinnan där. Senare i filmen så berättar en gubbe för henne att spöket typ hade dränkt sig i sjön i byn för att hennes man hade lämnat henne på brölloppet. Så spöket kallades "stackars Amanda". Hon drar ner flickan i vattnet och försöker dränka henne. Sen i slutet av filmen så minns jag att flickan kastar ner blommor i sjön och då kommer det upp en hand och tar ner blommorna.

Säkert dåligt förklaring men jag har mycket minnen ifrån filmen.
Tacksam för hjälp !
  2007-07-07 20:00:15
Ana-Ana
Registrerad: 2006-04-10
Den där såg jag!
Den va jättebra, kommer ihåg när hon drogs ner i vattnet.
Men tyvärr vet jag inte vad den heter, men skulle bra gärna vela veta..
__________________________

Red hot chilipeppers <3 .