![]() | Tråden är låst av moderator. |
Det finns en film jag tidigare sett små delar av som verkar tillhöra den oseriösare klassen. Det är en komedi som handlar om två yngre män som verkar vara i klass med Dum och dummare. Dessa dansar på partyn osv och sämmer ut sig stund efter stund. Filmen verkade inte ha varken budgett eller klass men det är en av skådisarna som är hyffsat bra. Han är för övrigt väldigt lik Brendan Frazer och är även med i tvserien "Tredje klotet från solen". Till att börja med , vad kan filmen haft för namn? __________________________ "Never let her out of your sight. Never let your guard down. Never fall in love" |
Kan det vara A Night at the Roxbury? Vet inte om någon är med i "Tredje klotet från solen", men i övrigt stämmer det mesta. [Inlägget redigerades av Goliatbagge 2007-07-12 11:05:59] |
Det stämmer bra det Goliat, gracias __________________________ "Never let her out of your sight. Never let your guard down. Never fall in love" |
Varsågod! Vad var nöt nummer två då? |
haha, vad jag menade var att filmens två huvudkaraktärer gärna kunde få kallas nötter __________________________ "Never let her out of your sight. Never let your guard down. Never fall in love" |
Jaha, det firar vi med att låsa tråden! Tråd låst. |
![]() | Tråden är låst av moderator. |