Denna lista är för JUNI månad och är lite ovanlig och därmed helt ny hoppas jag. 1. Lista dina favvo-snacks! 2. Motivera varför (iaf på Nr 1 ELLER de 3 översta)! Favvofilmsnacks - Topp 10 1 Chips, Sourcream & Onion (Estrella) * 2 Chips, Sourcream & Franska Örter (OLW) 3 Chips, Grill (Estrella) 4 Jordnötsringar (Estrella) 5 Chips, Barbecue (Estrella) 6 Chips, Pizza, temporary taste (Estrella) 7 Chips, Dill (Svenska Naturchips) 8 Pommes Pinnes (OLW) 9 Chilinötter 10 Torrostade jordnötter * Motivering: Sourcream & Onion kom som en virvelvind med ett höganäskrus om halsen en aprilafton för 10-15 år sen, och som den slog ned mitt i bland oss! Vilka chipsminnen man har av denna karakteristiska & underbara unika smak. Hur många fester har inte lyckats tack vare denna gigant bland giganter. Mycket svårslagen förstaplats innehar denna champion bland chips. __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
Ok, snackslista... Det allra bästa är ju såklart en stor påse med allt möjligt lösgodis! Men, ska man sen lista det som kommer efter så är det: 1. Choklad på längden och på tvären. 2. Grönsaker med Dipp, gärna då vitlök eller Ranch från Estrella. 3. Gott o blandat 4. salta pinnar __________________________ //Inzomnia Please dont leave! All the plants will die! @Bill Murray@ |
Jag är inte mycket för godis eller snacks när det gäller film, som sagt tidigare föredrar jag att njuta av själva filmen istället. Men om det är något som passar bra så är det honungsrostade jordnötter. Popcorn funkar på bio, ibland. __________________________ Tell Drama he's on the top of my list of things to do today, along with inserting needles in my cock! |
Kom igen nu, ni andra också - filmsnacks e ju minst lika traditionsenligt och viktigt som filmdrycker!![]() ![]() __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
Måste bara säga att jag älskar listor av alla de slag ![]() Bästa filmsnacks är: 1. Vit chokladmousse med färska hallon 2. Micropopcorn från Coop. I särklass godast och bäst när det gäller popcorn. 3. Gelégodis av olika slag, t ex Gott och blandat, Geléhallon. 4. Choklad. Inte mörk snobbig choklad, utan ljus sådan, med max 35% kakaohalt. 5. Dumlekolor __________________________ http://linda.lindasfilosofi.se |
jag köper aldrig nånting , men i undantagsfall så blir det lite popcorn __________________________ "Never let her out of your sight. Never let your guard down. Never fall in love" |
Mat/snacks är överskattat, jag föredrar drycker. Men jag ska ändå försöka pressa ut en lista... __________________________ Detta är inte vad jag tycker, det är så. |
Dan banan: "jag köper aldrig nånting , men i undantagsfall så blir det lite popcorn" Nu ljuger du lite väl mycket! __________________________ "-Are you spending time with your familly? -Yes,of cousre I am Godfather. -Good...thats good, because a man who dosent spend time with his familly ,can never be callin himself a man." -Marlon Brando /Gudfadern |
gurkstavar och tacochips som man doppar i gogreen salsa mix ![]() __________________________ fight the real enemy' |
Försöker låta bli att äta för mkt framför tvn och bioduken, men här är min lista: 1. Godispåsen: med alla favvisarna i. Det går bara inte att nämna alla mina favoriter här.. 2. Choklad, helst marabou 200grams. Absolut inte lakrisbitar doppat i choklad, fick det en gång = blä 3. Chips eller nötter, av alla slag. Estrellas sour cream and onion är nog favortien inom chips. Jordnötsringar är också så gott. 4. En efterrätt av något slag, glassdrink, panacotta, chokladpudding....med mera. [Inlägget redigerades av Sofia92 2007-08-02 15:30:41] [Inlägget redigerades av Sofia92 2007-08-02 15:38:39] |
cOOper_91 (du måste ha det mest krångliga namnet här för oss andra att skriva), jag önskar att jag KUNDE / hade karaktär att äta så nyttigt som du... ToxicAvenger, show me the money (din förväntade o efterlängtade lista)! Lindajjj, håller med dig om vit chokladmousse, nu ska jag köpa det idag bara för det (kanske ta med till Gessle på pick-nick-filten utanför stängslet på Gärdet vid Sjöhistoriska Museet. __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] [Inlägget redigerades av 002mateke 2007-08-12 17:18:37] |
Chips är ju jäkligt gott alltså, men som filmgodis är det värdelöst. Påsen prasslar på tok för mycket, man saltar och fettar ner fingrarna som i sin tur solkar ner fjärren och det är omöjligt att höra en konversation i filmen samtidigt som man krasar chips med tänderna. Popcorn är en klassiker som duger bättre eftersom de är lite mjukare och man slipper påsen. Här kommer min lista: 1. Popcorn 2. Mjölkchoklad 3. Lösgodis 4. Banan (uppfyller ljudkraven med råge, nästan helt ljudlös) 5. Naglar (inte så gott, men ibland kan man inte låta bli dem) |
He, he! Ja, ljudnivån är ju viktig för vissa av er. Men jag vill bara förtydliga vad jag kanske var otydlig med från början i trådens inledning. Med snacks brukar man mena just detta också (dvs ej mat, grönsaker, godis o dylikt), dvs chips, jordnötter, salta pinnar, Pommes Pinnes, Pop corn mm mm. --> Nu är det ju för sent att ändra på tråden - den har ju iaf utvecklats på ett bra sätt. Alla verkar ju dessutom inte alls som jag ha snacks som favvoaccessoir till fiklmdrycken, så vad göra? Nej, det blir nog bra detta. Fortsätt nu! Wildpalm och Kristoffer t ex - var är ni? __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
men alltså, det som räknas som snacks e la olika för var och en eller? __________________________ //Inzomnia Please dont leave! All the plants will die! @Bill Murray@ |
1. Pepparkakor 2. Chips 3. Jordnötter __________________________ http://vdtv.freeforums.org/ |
Oh, pepparkakor! Bra idé. __________________________ http://linda.lindasfilosofi.se |
Goliatbagge, jag håller med om fettandet på händerna och trycknisse om man nu är hemma och ser på film. På bio borde man ju inte heller ha chipspåsen för det låter ju mycket =) Men det finns ju lösningar: * Chipsen har man i en skål så man slipper prasset från påsen. * Händerna torkar man av med våtservett (om det nu tvunget visar sig att man måste ratta på fjärrkontrollen under filmen och man tvunget måste äta chips).... ![]() __________________________ Give people hugs, not drugs! |