Hej allihopa! Hoppas sommaren är bra. Jag sitter i dagarna och knepar på tips och idéer som nämnts här i Diskutera Filmpunkten. Under sommaren kommer jag att försöka hinna med att förverkliga de mesta av förslagen som är genomförbara. Vi börjar med något som många önskat sig - nämligen att bli länkad till en medlems kommentar direkt utan att behöva bläddra mellan 20 sidor. Om ni klickar på betygsskalan på en film (dvs. filmremsan som är röd och svart) kommer ni till en lista på alla som betygsatt filmen. Klicka på "Till kommentar >>" och ni blir automatiskt förflyttade till användarens kommentar. Hittar ni något fel i funktionen, PM:a mig så löser vi det! Håll till godo! __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, redaktör Filmpunkten |
Det ser ut som jag måste smöra lite krille. Gracias, gracias och åter gracias Dock så föreslår jag att Profilerna på den listan över filmens recensioner sorteras bokstavligen istället för efter datum. Det kan ta ett tag att hitta namnet när det gäller större filmer. __________________________ "Never let her out of your sight. Never let your guard down. Never fall in love" [Inlägget redigerades av Dan banan 2007-07-24 10:12:06] |