Hej! Hittade ingen passande tråd att ta upp detta i så startar en ny. När jag vill gå in på filmen "Sök" går det inte, då kommer jag istället till själva sökfunktionen.. det borde åtgärdas.. ![]() Tack för mig. __________________________ //* |
Den passande tråden du letar efter kallas "Privat Meddelande" och förresten blir det inte så när jag söker på filmen "sök" __________________________ Tell Drama he's on the top of my list of things to do today, along with inserting needles in my cock! |
Det är kanske redan åtgärdat? (usch vilket fult ord...) __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. About sex: when it's good, it's very, very good; and when it's bad, it's better than nothing. |
Ja, tänkte på det jag med, men tycker man lika gärna kan ta sånt när man är inne på forumet? Suck, att alla alltid ska kommentera o tycka om allt.. är väl inte hela världen?! __________________________ //* |
samma problem här, när man klickar på Sök,2006 kommer sök sidan fram. Sök är ett ganska fult ord också när man sagt det många gånger! ![]() __________________________ Give people hugs, not drugs! |
Tjenixen! PM:a Kristoffer om sånt här. Jag ser att det är fel men det är bara Kristoffer som kan fixa till det. __________________________ Med vänlig hälsning Markus Elfström, redaktör Filmpunkten |