Halloj på er. Jag har ett förslag på en grej. Skulle man inte under filmpunktens statistik kunna sätta in en lista på de mest betygsatta filmerna under den senaste månaden eller något. Det skulle vara kul att se vilka filmer som är hetast osv. Man skulle även kunna visa vilka filmer som fått sämst respektive bäst betyg den senaste månaden. Vad tycker ni? __________________________ Borr |
Tycker jag låter som ganska kul statistik att ha med. Helt för. Redan nu finns ju "Hetast på bio" och "Hetast på DVD" som delvis bygger på hur många betygsättningar filmerna fått den senaste tiden. Men en lista utan några restriktioner på aktualitet vore ju intressant också. ![]() |
Viist är idén intressant och bra, äöven om jag kan förstå de som driver sajten med att det finns andra prioriteringar som står på kö att först åtgärdas/förbättras! Men jag gör tummen ![]() __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
Det var ju en jättebra idé! Jag väntar med iver på att få se den här på sajten! Det skulle ju vara en mycket bra inspirationskälla för filmkvällarnas val... Japp, du har mitt fulla stöd. |
Inga argument emot förslaget ![]() __________________________ 28% av fillmerna jag hittls recenserat ligger hos skräckgenren gott folk.. dags att se över sina oroväckande vanor tror jag. |
Ska man mejla Kristoffer om detta eller kommer han att läsa tråden? __________________________ Borr |
En mycket bra idé tycker jag. hm jag vet inte riktigt vad man ska göra han brukar väl läsa trådarna men du kan kanske mejla till han om det med. |
Borr: Jag har för mig om att Goliatbagge en gång sa att han samlar in idéer från användare och vidarebefordrar till Kristoffer. Goliatbagge kan ju rätta mig om jag har fel. __________________________ Jag säger "neger" trots att 002mateke säger att jag inte får. "Jag tror inte att folks nedladdning är ett baksteg mot framtiden." Dan Banan |
Stämmer bra det Oskar_90. Jag samlar på mig idéer från er och skickar till Kristoffer då och då (några gånger per år). Inte så särskilt ofta med andra ord, men dock. Men givetvis kan ni även skicka era förslag via pm eller mail direkt till Kristoffer. Då får ni troligtvis snabbare respons från mannen med makten, då han tyvärr inte kan ha koll på allt som skrivs i forumet. |
Jag skickar pm. __________________________ Borr |
Top tio i antal betyg. 1. Pirates of the Caribbean - Svarta Pärlans förbannelse-399 2. Sagan om Ringen - Härskarringen--------------------387 3. Sagan om Konungens Återkomst---------------------380 4. Titanic---------------------------------------------357 5. Sagan om de Två Tornen----------------------------339 6. Forrest Gump---------------------------------------333 7. Nyckeln till frihet----------------------------------- 300 8. Lejonkungen----------------------------------------287 9. Gladiator--------------------------------------------271 10. Ondskan-------------------------------------------264 __________________________ http://vdtv.freeforums.org/ |
Att ondskan var med på listan mån tro, __________________________ 28% av fillmerna jag hittls recenserat ligger hos skräckgenren gott folk.. dags att se över sina oroväckande vanor tror jag. |
"Det skulle ju vara en mycket bra inspirationskälla för filmkvällarnas val...", det där förstår jag inte riktigt, crack_of_dawn - förklara dig gärna! Jag menar, egentligen säger det ingenting om kvaliteten, och därmed inget om filmen är bra, dvs som film tips inför en filmkväll, alls bara för att många har sett en film och dessutom velat betygsätta just densamma filmen. Det finns fortfarande många rätt stora halklassiker till filmer här på FP som MÅNGA inte ännu har betygsatt alls, vilket förvånar mig (och självklart gör en lite besviken). __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
Hey, förresten, vad många det är som kommenterar just denna tråd med nya tips om förbättringar på sajten!!?? Varför inte ta och kommentera mera på den "riktigt" stora tråden om just såna saker - "Uppdateringar på filmpunkten"?![]() D e oftast nästan bara Goliatbagge som kommenterar där! __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
Bra forslag, stodjer det fullt ut!![]() |
Mats, jag vet inte vilken tråd du menar men om den är fullproppad kanske man skulle starta en ny sån då. __________________________ Muse - map of the problematique [Inlägget redigerades av Sofia92 2007-08-22 20:44:08] |