Jag vill så gärna ha en filmklappa men vet inget bra ställe att köpa en på. Vet nån vart man kan få tag på billiga men bra? |
Movieart har riktigt billiga klappor om man jämför med SFI:s handelssajt (där de kostar närmare 900 spänn). Sök på "filmklappa" på http://movieart.jetshop.se/ Den stora kostar 229 spänn. Hur god kvalitén är låter jag dock vara osagt, men de påstår ju att "Denna typ av klappa har använts i de flesta av Hollywoods största filmer". De har en mindre variant också. [Inlägget redigerades av Goliatbagge 2007-09-02 14:37:58] |
En sån skulle man ha uppsatt hemma på en vägg, det hade ju varit skitfräckt! ![]() När det gäller pris hittade jag en billigare variant, men den är slutsåld för tillfället i modellerna 30 x 27 cm och 20 x20 cm. Man kan bara boka för framtida köp. Den lilla kostar 145 :- och den stora 195 :- och då räknar man inte med Frakt 49 kr. http://www.loudness-hembio.com/index.php?file=artikel_info_hardvara.php?id=3934 Detta är en svensk sida så den borde man kunna lita på. __________________________ Las películas son cosas buenas http://youtube.com/watch?v=uPrr2oIytDw [Inlägget redigerades av Sofia92 2007-09-02 15:25:06] |
hah, jaarå. ![]() Klassiska prylar att förknippa med filmdyrkning. __________________________ 28% av fillmerna jag hittls recenserat ligger hos skräckgenren gott folk.. dags att se över sina oroväckande vanor tror jag. |
Jag fick min från Movieart och måste faktiskt säga att kvaliten är bra för att vara så pass billig. __________________________ "Congratulations. Between one and ten on the pervertic scale, you just hit a 73." |