Är det bara jag eller är och har Itailen alltid varit landet som skapat de mest bisarra på vita duken. Inget posetivt menat eftersom dom verkar ha det problematiskt att få in riktiga fulltärffar, men blod och otrevligheter har dom alltid varit värst på. Komentarer, __________________________ 28% av fillmerna jag hittls recenserat ligger hos skräckgenren gott folk.. dags att se över sina oroväckande vanor tror jag. |
Bissarra tänkande?? Det finns mängder av Italienska storverk. Rom-öppen stad, Kristus stannade i Eboli, Il Postino, Cinema paradiso är några exempel på bra italienska filmer. Har italienarna alltid varit värst på blod och otrevligheter? Hur tänker du nu? __________________________ -I admire your luck -Mr? -Bond! -James Bond! |
Jag säger bara: Pasolini! |
Ett undantagsfall! Fast annars har Italien en mycket kvalitativ och ansedd filmindustri. __________________________ -I admire your luck -Mr? -Bond! -James Bond! |
Jag menar inte att Italien inte fått succeer, och angåedne det bisarra tänkandet så antyder jag på hur mycket dom kan överdriva. Inom skräckfilmen och splattern för att ta till exempel. Dom tänjer ut grännserna längre än någon vågat. Amerikanerna må vara våldsniffande, men itailenarna gör betydligt mer aptitretande projekt. Ingen? __________________________ 28% av fillmerna jag hittls recenserat ligger hos skräckgenren gott folk.. dags att se över sina oroväckande vanor tror jag. |
Vilket land stod bakom mardrömmen Cannibal Holacaust __________________________ 28% av fillmerna jag hittls recenserat ligger hos skräckgenren gott folk.. dags att se över sina oroväckande vanor tror jag. |
Dan banan har en poäng. |
Och några fler exempel? |
Generellt sätt så äre Italien som står för de mest aptitretande Men du bad om ytterligare exempel Wookad. Demons, Braindead kan slänga sig i väggen. Cannibal Ferox För att inte tala om Romeros Dawn of the dead osv. __________________________ 28% av fillmerna jag hittls recenserat ligger hos skräckgenren gott folk.. dags att se över sina oroväckande vanor tror jag. |
Pasolinis Saló - Sodoms 120 dagar slår allt. |
Inse om ni inte redan gjort det mina vänner __________________________ 28% av fillmerna jag hittls recenserat ligger hos skräckgenren gott folk.. dags att se över sina oroväckande vanor tror jag. |