![]() | Tråden är låst av moderator. |
Sidan suger, sökfunktionerna är asdåliga, vem orkar surfa runt i bokstavsordning och betygssätta filmer med det här piss-systemet och sen trycka backspace 3 gånger för att komma tillbaka dit man var?! Och vad är det för sjuka genre? Djur? Vem fan vill kolla på djurfilmer, sortera efter kända regissörer eller nåt istället. [Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2007-09-11 14:14:58] |
Filmpunkte.se sucks, ja. Men det brukar vara mysig (men ofta tom) stämning. =) |
Vilken optimist vi råkat ut för, hah. Ursäkta om jag inte skakar din hand blomman83. Filmpunkten blir bättre när man vant sig, __________________________ 28% av fillmerna jag hittls recenserat ligger hos skräckgenren gott folk.. dags att se över sina oroväckande vanor tror jag. |
Lugna ned dig, flicka lilla. Det ska nog ordna sig för dig också. |
Blomman 83: Lugna ned dig för helsike och försök lära känna sidan ordentligt innan du sågar ihjäl den. Vadå sökfunktionerna asdåliga? Det är ju bara att skriva in en film i sök-filmrutan och sedan klicka på sök! Om den finns så får du ju upp den direkt. Du behöver alltså inte surfa runt och söka i boksstavsordning. __________________________ -I admire your luck -Mr? -Bond! -James Bond! [Inlägget redigerades av Hilts 2007-09-08 21:41:41] |
Fan det känns bara som en mongolid har programmerat sidan. Förut när man blev medlem fick man ju åtminstone massa filmer att recensera i samband med inloggningen.. orka och sitta och söka filmer själv i timtal och recensera. Jag antar att jag är för matt för det eftersom min första mens har kommit haha.. jävla järnbrist.. |
Som sagt, optimist! D e nästan så jag tror att du e jäkligt ironiskt skämtsam. Du kan ju inte mena allvar. Nej, d gör du INTE. Jag e ledsen. Köper det inte. Och om du är allvarlig, lär känna sajten innan du kritiserar, särskilt som du gör det så skoningslöst och urskillingslöst. ![]() Besynnerligt. Mkt besynnerligt. __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
Ja det verkar ju ha tagit knäcken på dig...den här sidan är superbra och INTE programmerad av en mongolid och allt annat du hivade fram. ![]() __________________________ Las películas son cosas buenas http://youtube.com/watch?v=WEda_Po14us http://youtube.com/watch?v=uPrr2oIytDw |
Vi vill ha riktiga argument Blomman __________________________ 28% av fillmerna jag hittls recenserat ligger hos skräckgenren gott folk.. dags att se över sina oroväckande vanor tror jag. |
Men Blomman. Lugn i storm. Man MÅSTE inte vara medlem här. Ät broccoli och spenat o ta dig sen en ordentlig titt när mensen gått över. E du fortfarande inte nöjd är botemedlet enkelt. Det finns andra sajter som kanske passar dig bättre. Mvh Den mycket visa och autodidakta Inzomnia __________________________ When you try your best, but it goes to waste. Could it be worse? Lights will guide you home, and ignite your soul. And I will try to fix you. |
Ett tips till dig är --> http://www.amnesty.org/ De kanske kan hjälpa dig! |
Hehehehehe! fyfan va kul ni folk är! =) |
Jag råkar veta att sidan inte är programmerad av en mongoloid. Jag vet också att sidan i första hand inte är programmerad för hysteriska dramadrottningar som befinner sej i den-perioden-av-månaden och som har total avsaknad av tålamod och intelligens. Jag vet också att det visst finns folk som tycker om djurfilmer och jag vet att det går att söka efter filmer som är regisserade av enskilda, kända regissörer. Eller okända. Slutligen vet jag också att det finns ett uttryck kallat "first impression" Välkommen till filmpunkten. Ica Maxi har billig broccoli btw.. __________________________ - I'd rather have a gun and not need it, than need a gun and not have it. [Inlägget redigerades av DuskBringer 2007-09-09 16:17:53] |
Du behöver en veckas avkoppling. --> http://www.spamassage.se/ |
"Jag vet inte vad du tänkte när du kom in hit och började såga. Det lät falskt, falskt, falskt redan från början. Men det värsta är nog att du precis dödade fem av vår tids bästa filmer. Jag tycker du borde lämna den här filmsidan och aldrig mer komma tillbaka. Du borde väl för i helsike förstå att du inte kan sjunga!" Det skulle sitta med en Swartling_62 på filmpunkten. __________________________ Tell Drama he's on the top of my list of things to do today, along with inserting needles in my cock! |
"som befinner sej i den-perioden-av-månaden och som har total avsaknad av tålamod och intelligens" Fy fan för den kommentaren Duskbringer. Du behöver lära dig lite mer om tjejer innan du slänger ut sådana kommentarer och hänger ut alla över samma kant. Men visst, Blomman, du kanske kan lämna filmpunkten då? För Kristoffer är ingen mongolid, dom brukar inte va så heta ![]() OT: Nu försvinner jag igen, kanske några veckor. Men ni får ha det så bra tills dess. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. About sex: when it's good, it's very, very good; and when it's bad, it's better than nothing. [Inlägget redigerades av Shadowfax 2007-09-11 09:53:33] |
Puss baby. Förresten, vad är det för fel på MÄNNISKORNA på den här sidan. Nästan hälften av de som röstat på veckans fråga längtar INTE till julen. Är det ett missförstånd eller är hälften av de väldigt deprimerade. Dåliga minnen. Visserligen kanske ni är muslimer och då spelar det ingen roll. När ni röstade; tänkte ni på den "hemska" vintern eller tänkte ni på julen - ni vet den där månaden när man tillbringar sin tid med familjen och är allmänt lyckliga? __________________________ Tell Drama he's on the top of my list of things to do today, along with inserting needles in my cock! |
Jaha, där kom ett erkännande, kanske blir det Shadowfax hjärta Kristoffer i framtiden?![]() Edit: Lepre, jag längtar inte alls till julen ännu, trots att det är en väldigt mysig högtid. Varför ska vi hoppa direkt till julen när vi precis haft sommar? Nej jag vill ha höst, då kan man fortfarande dyka på vanligt vis. Höstrusk är alltid trevligt, inomhus... [Inlägget redigerades av Wookad 2007-09-11 13:22:43] |
Nu byter tråden ämne bara ngt sådär... men, men. Måste ju ändå svara, Lepre: Dito, Wookad - instämmer helt! Det är ju för f-n sensommar fortfarande och jag väntar på den (eller Brittsommarn) m värme här nu i september nån gång - optimismen är stooor! ![]() Trådämnesbyte igen: Lepre - BIO snart? Snackat med Toxic Avenger och/eller Wookad? ![]() __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
Det finns ett flertal trådar i Fritt forum där ni kan snacka om biobesök. Ni ska inte göra det här iallafall. Håll er till ämnet, tack! |
Det vart visst mycket lustigt sagt i den här tråden, hah ![]() Jag längtar då till julen, från den 25 december varje år längtar jag alltid till julafton __________________________ 28% av fillmerna jag hittls recenserat ligger hos skräckgenren gott folk.. dags att se över sina oroväckande vanor tror jag. |
MEN... Goliatbagge, Du MÅSTE vara konsekvent!! Ska bara jag få bannor när väääldigt mååånga andra byter ämne i trådar titt som tätt?? Mycket märkligt. Skärpning! (småarg, inte arg, smiley) Jag gjorde det bara för att jag snart ger upp - inte många andra håller sig ju till ämnet. Ja, det känns lite hopplöst. --> MEN jag börjar känna att det är egalt eftersom det aldrig kommer gå att göra nåt åt det. __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] [Inlägget redigerades av 002mateke 2007-09-11 16:26:31] |
shadowfax: jag drar inte alls alla kvinnor över en kant..? eller KAM som det faktiskt heter. Eller SKÄR alla över en kam som det heter om man ska vara ännu mer korrekt.... hmmm jag tappade tråden. __________________________ - I'd rather have a gun and not need it, than need a gun and not have it. [Inlägget redigerades av DuskBringer 2007-09-11 16:40:28] |
HAllå håll er till ämnet som några redan sagt här. Blomman: F-n ge sidan en chans. Så några nämt tidigare lämna sidan då om du inte tycker den är bra. Sidan är ju faktiskt väldigt bra och funktionerna funkar ju som de ska ju. så ta och lugna ner dig. |
Två inlägg borttagna. Verkar vara svårt att hålla den här tråden konstruktiv. Låser den. |
![]() | Tråden är låst av moderator. |