Forum » Film » Söker film/filmmusik » söker en film, snälla hjäälp !          söker en film, snälla hjäälp ! 2007-09-09 11:30:41
lillzum
Registrerad: 2006-10-20
Hej, nu söker jag en ny filmtitel, som jag såg i mina yngre år, och kommer dock inte ihåg så mycket av filmen. Det jag minns är endast två scener. Filmen handlar om en tonårspojke som har tvångstankar (har jag för mig) Så en scen som jag minns väl är att familjen sitter och äter soppa. Pojken petar ut enmassa makaroner ur soppan och lägger upp på bordet. Han gör det fortare och fortare och börjar gråta för att han inte vill göra det. Familjen bara stirrar på honom.
I en annan scen så tror jag att mamman står och pratar i telefonen. Då hör hon plötsligt musik uppifrån och rusar upp för trapporna. Hon skyndar sig in i pojkens rum. Där ligger han och gör armhävningar till musiken fast han inte vill det. Och han skriker åt mamman att hjälpa honom. Hon kastar sig över honom och håller i honom tills hon har stannat musiken, och då slutar han.
Någon som vet vad filmen heter ?

Ps. Det är inte Donnie Darko jag syftar på ..
[Inlägget redigerades av lillzum 2007-09-09 11:31:54]
  2007-09-09 12:58:10
Anspråkslös
Registrerad: 2006-11-10
Nej. Varför skulle det vara Donnie Darko? Det är inte Mulle i trollskogen heller
  2007-09-09 14:15:25
lillzum
Registrerad: 2006-10-20
Nej, men snälla. Donnie Darko har väl "kind of" tvångstankar han också, men inte riktigt på samma sätt förstås. För ibland när jag har skrivigt om att jag söker en filmtitel och förklarat så gott det går, så ger folk tips om filmer som bara liknar litegrann, så jag ville bara säga innan att det inte var Donnie Darko, eftersom att han också har en sort schitzofreni eller tvångstankar ..