Hallå alla filmtokiga... Jag tänkte höra om någon av er vet någon bra filmutbildning? Som filmrecensent, (jag vet att journalisthögskolan finns men nåt annat), eller helt enkelt en bra kurs om film i allmänhet, hur en film är uppbyggd osv. Tacksam för svar! __________________________ //* |
Tråd flyttad till Fritt forum. |
Här i umeå så har vi tydligen nån inrikting, men jag vågar inte svara på hur bred den är. Jag tror det mestadels handlar om arbete bakom kameran osv. __________________________ 28% av fillmerna jag hittls recenserat ligger hos skräckgenren gott folk.. dags att se över sina oroväckande vanor tror jag. |
Du behöver knappast journalistexamen för att skriva filmrecensioner. __________________________ Har du hört årets skämt? |
Jag ska läsa 7,5 hp (gamla systemet 5 p, dvs 5 veckor) Kulturkritik, filmkritik, reception med start 5 okt. i Filmhuset i samarbete m SU (Sthlms Uni). Helt ny är den kursen. Gästas bl a av Göran Everdahl. Sök den till våren 2008!![]() __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |