Jag skulle vilja ha lite tips på bra o roliga tecknade filmer. Har fått nån "dille" på tecknat nu. *ler* Jag har sett happy feet, björnbröder, shrek 1 o 2 vad jag kan komma på så här på rak arm. Så vilka är dem bästa tecknade filmerna? [Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2007-09-19 22:52:10] |
Nästan alla tecknade filmer är bra ![]() ![]() Monsters inc Mulan Balto ... AAAAH jag kommer faktiskt inte på någon just nu ._. jag kan återkomma senare |
Bra och roliga tecknade filmer: (du har säkert sett flera av dem) Trolltyg i tomteskogen Hitta Nemo Lejonkungen South Park: Bigger Longer & Uncut Sanningen om Rödluvan Vem satte dit Roger Rabbit (bara delvis tecknad, men är given i sammanhanget) Asterix 12 stordåd The Simpsons Filmen Hajar som hajar Ice Age 1&2 Madagaskar Sedan finns ju även ett flertal Studio Ghibli-filmer, men deras humor är mer subtil och jag tror inte det är riktigt vad du är ute efter. EDIT: Tråd flyttad till Söker film/filmmusik. [Inlägget redigerades av Goliatbagge 2007-09-19 22:53:20] |
okej tack. Har du hört talas om Torrkel i knipa? __________________________ Todiloooo |
Ja, jag har sett Torkel i knipa. Du kan läsa hela mitt omdöme på filmsidan, men min uppfattning av den är sådär kan man säga. Den skiljer sig från liknande filmer genom sin råhet. Den är inte på långa håll lika hjärtlig och barnvänlig som Pixars eller Disneys filmer, utan betydligt råare. Samtidigt är det ganska befriande att se filmer som vågar sticka ut från mängden. Är ju bl.a. med en helskön låt i filmen - "Fuck off and die" som sätter sig väldigt snabbt på hjärnan. Såg annars den svenskdubbade versionen och humorn i den kändes tam trots att Felix Herngren står för rösterna. [Inlägget redigerades av Goliatbagge 2007-09-20 00:42:42] |
Jag säger bara Madagaskar ![]() __________________________ 28% av fillmerna jag hittls recenserat ligger hos skräckgenren gott folk.. dags att se över sina oroväckande vanor tror jag. |
Gillar du datoranimerade filmer, ska du banne mig se Incredibles och kommade Ratatouille, Simpsons-filmen är inte heller att förglömma. Kolla gärna in anime-titlar också, de flesta Ghibli-produktionerna är exempelvis awesome. [Inlägget redigerades av filmernas härskare 2007-09-20 08:49:28] |
Hitta Nemo helt klart... Madagaskar också.. Men lixom många av Disneys klassiker också... |
Bilar Ice Age Hitta Nemo |