Inzomnia> Sållar man bort piratlooken får man en helt vanlig Johnny Depp. Det konstiga är ju att folk verkar föredra Johnny som Jack Sparrow framför honom själv.
Det är ju hemskt, detta måste stoppas. Jag ställer mig i frivillighetskön som volontär för hjälplösa ungdomar i nöd. Sofia92 och DanBanan, var inte rädda, tala ut. Jag finns här för er, jag lyssnar, ni behöver proffesionell hjälp. Jag vet att ni är inne i en fas där ni förnekar saker som kan komma i vägen för ert goda rykte, men ni ska veta att ni alltid kan komma till mig för en liten pratstund.
Förresten, en riktig fuling är ju den där 2 meter långe jäkeln från bl.a. Big Fish...vad han nu hette...
Jag kan se reklamen framför mig. En allvarlig wookad sitter i sin psykolog fåtölj, lutar sig framåt, tar av sig glasögonen och säger med allvarlig röst "Är du en av många som tänder på skit?" "Jag finns här för att hjälpa dig, och dina kamrater. Tveka inte att ringa mig, Bajsdoktorn".
Sen ler du lite förstående och reklamen slutar med en sista blinkning från dig
Hur kunde jag ha missat!? Richard Kiel är såklart en kandidat för den prestigelösa tävlingen om titeln "Fulaste skådespelaren". Ni vet, "Jaws" från Bond-filmerna. Å andra sidan så lider han ju av en sjukdom om jag inte minns fel. __________________________
Hej! Jag är ingenjör och arbetar ofta med fel analys.
Wookad och Toxic; mig behöver ni inte ta hand om, för jag har aldrig tyckt att Depp och Orlando är några höjdare. Inte min typ, __________________________
Rantings of eva
[Inlägget redigerades av Sofia92 2007-10-04 16:21:29]
Jag tycker att Jennifer Aniston är väldigt överskattad utseende. Nu handlar ju tråden visserligen om fula skådespelare och hon är ju absolut inte ful, men absolut inte snygg heller. Totalt alldaglig! EXTREMT alldaglig, faktiskt. Var bara tvungen att skriva det. __________________________
lindajjj och ToxicA. en annan som alla era beskrivningar också stämmer in på är: Kate Hudson. Extremt alldaglig, om inte lite värre än så. Alltså för mig e hon inte alls snygg. __________________________
Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one]
Gerard Depardieu är inte snygg! Jack Nicholson är också döful, och äcklig! Jason Isaacs är inte heller så bildskön enligt mig! Nej tacka vet jag Ian Hart!
nu får ni väl ändå ge er! vad är detta för skit? sitta här och diskutera kvinnors fula näsor bland annat! det är patetiskt, det är vad det är! dessutom är både paris hilton och sarah jessica parker båda två vackra kvinnor. förstår inte hur man kan ha så dåligt självförtroende att man sitter och hittar fel hos folk man aldrig ens sett i VERKLIGHETEN.
Hmm, att döma vilka skådespelare som är fula är ändå ganska svårt, och även lite elakt. Meh, jag är elak, Gene Hackman och Robert De Niro är två som alltid varit fula, sedan har vi alla Marx bröderna.