Hejsan! Jag såg en film för längesen, och har glömt titeln! Men det jag kommer ihåg är att ett par bor i en lägenhet, med ett parkeringshus i, dem lämnar 1-2 barn, (en är nyfödd vet jag) till en barnvakt sedan åker dem till ett hotell, och när föräldrarna har åkt, så kommer det tjuvar/mördare, och så är det iallafall en speciell scen jag kommer ihåg, Barnvakten kommer ner till pakeringshuset och kör med bilen in i en grind! Aaa, ni ser ju, konstigt att jag kommer ihåg så in i detaljer, men inte filmtiteln.. ![]() SNÄLLA HOPPAS NÅGON KÄNNER IGEN FILMEN! En sak till jag kommer ihåg är att barnet gömmer sig i en garderob, och han tar med en sån där babystereo, så han ska höra ungen ![]() TACK! |
Hmm, handlingen verkar inte bekant för mig alls ![]() Du vet inte ungefär vilket årtal filmen är från eller något annat litet som kan hjälpa? |
Denna var verkligen svår. Jag kommer inte på något spontant då jag inte alls känner igen det. Men eftersom du nämnde "babystereo" så måste jag i alla fall chansa på denna: http://www.imdb.com/title/tt0139873/ __________________________ Med vänlig hälsning Markus Elfström, redaktör Filmpunkten |
Vad snackar vi för årtal på filmen? 2000-tal? 90-tal? 80-tal? Ännu tidigare? |