Cracked.com har utsett de tio värsta sluttwisterna i färskt minne. Det här är en tråd som kommer innehålla gott om spoilers, så jag tvekar på att överhuvudtaget skapa den. Är ni rädda för avslöjade filmslut rekommenderar jag er att lämna tråden nu! Eftersom det kan bli en del intressanta diskussioner väljer jag ändå att göra den här tråden. Jag postar Cracked.coms lista nedan så om ni inte vill riskera att i förväg få reda på vilka filmer som har twistslut (vad twisterna består i avslöjas inte) så kommer här ytterligare en fet SPOILERVARNING! Deras lista såg ut så här: 10. Stay 9. Switchblade Romance 8. Signs 7. Hide and Seek/Secret Window - de ansåg att dessa två var samma film, tematiskt! 6. The Forgotten 5. Basic 4. Perfect Stranger 3. The Number 23 2. Apornas planet (2001) 1. The Life of David Gale Motiveringarna kan ni läsa här: http://www.cracked.com/article_15621_10-most-asinine-movie-twist-endings.html Håller ni med om listan? Vilken film tycker ni har det absolut mest krystade slutet? Och en uppmaning avslutningsvis: Innan ni avslöjar ett slut så markera tydligt innan VILKEN film som ni kommer ta upp följt av spoilervarning om det krävs. |
Har förvisso bara sett fyra av de där, och av de jag sett måste jag säga att The Life of David Gale leder klart. |
Ja har inte sett så många av dem men av de jag har sett så leder så klart Hide and seek även fast jag absolut inte tyckte om den. Tyckte den var alldeles för tokig för min del och dessutom så spelade robert de niro över en hel del på slutet om ja inte minns helt fel. __________________________ //Madeleine |
Har svårt att bestämma mig för sämsta twisterna, lättare med bästa. Men jag hatar när man vet att det kommer att komma en twist, vilket är fallet i dom flesta nyare filmer där man som filmskapare anser sig vara för smart för att nöja sig med ett dugligt och funktionellt slut. M. Night Shyamalan är kung på att förstöra sina filmer med löjliga och krystade slut, han vägrar inse att traditionell hollywood-dramaturgi används av en orsak, för att det oftast blir bäst så.. |
Har inte sett alla, men håller verkligen inte med! Signs, hide and seek, life of david gale? Vad tänker dem med? >< The village tycker jag personligen hade en jävligt kass twist. jag förstod inte ens att det var en twist förän filmpunkten varnade mig om att jag spoilat twisten av hela filmen. whoops! men det var iaf inte med mening. |
Switchblade Romance måste vara den sämsta __________________________ A crazy little thing called Anal -- "Californication" |