...en sann DIF:are. Och ledsen sådan. Har aaaldrig nååånsin i mitt liv sett Djurgården spela så dåligt som de gjorde idag i en av "finalerna" mot BP. Katastrof. Djup suck! Vad hände? Pinsamt med en tredjeplats nu efter Kalmar med ett sånt guld-läge.![]() ![]() ![]() DIF var ej värda guldet. Å andra sidan var de fd. djurgårdarna Tobias Hysén och Stefan Rehn tongivande i hela vinstprocessen! ![]() Återigen, grattis! __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
Hur ska man fortsätta denna tråden Mats?![]() ![]() __________________________ http://youtube.com/watch?v=dtqGoHouoE0 |
Okej, jag är en sann AIKare, så nu är vi fiender. |
He, he, Wookad!, Ja, ja, du e säkert firmamedlem också! När ska ni AIK:are lära er att älska sporten och inte hata de andra fansen!?![]() Sofia, vad sägs om att bekänna färg och gratta vinnarna även du samt tala om vuilket lag du håller på i de flesta sammanhang!? ![]() ![]() __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] [Inlägget redigerades av 002mateke 2007-10-28 21:38:07] |
Ja kan i ärlighetens namns säga att jag tycker att det verkligen var synd att inte KFF vann. De hade förtjänat det. Cesar Santin är Kalmar nya hjälte nu. ![]() Själv är jag en ren KFF:are. Fundera på att gå o köpa mig en halsduk, för att visa vart jag står. ![]() Men GRATTIS GÖTEBORG!! __________________________ //Madeleine |
---> Matte när det handlar om sport har jag nada koll. Den enda sport jag kollar på på tv eller live är väl landslaget, VM, EM och sånt där. Inte mycket mer faktiskt...varför? Jo för att det inte spelar nån roll vem som vinner, hela tävlingen börjar ändå om inom ett år. Sport är ett enda evighetsspel ![]() Fotboll: ett gäng människor som febrilt jagar en boll, och driver sig själv till vansinne över en stackars helvetes boll som bara är en BOLL, herregud hur fjantigt låter inte det egentligen? Men visst grattis till alla lyckliga vinnare, ni har vunnit äran och en fet buckla men inom en snar framtid börjar intrigen om igen och då är vinsten redan glömd.. Ett lag jag håller på? Får väl bli HIF =) Jag är ingen tävlingsmänniska, men landslaget i fotboll killar följer jag ![]() ![]() __________________________ http://youtube.com/watch?v=dtqGoHouoE0 [Inlägget redigerades av Sofia92 2007-10-28 23:43:16] |
Mats> Hehe, nej, inte firmamedlem. Har dock varit medlem i en annan mindre supportergrupp i tre år nu. Förresten..."när ska ni AIK:are lära er att älska sporten...". Vad menar du? Älskar du själva sporten FOTBOLL och inte Apberget IF förstår jag inte varför du följer allsvenskan alls. Fotboll...Sverige...eh...va? Våra lag klarar inte ens av att ta sig till UEFA-cupen. Tur att intertoto finns, så vi kan möta lite "topplag" från typ Makedonien och Estland istället. Men fortfarande, det är pinsamt ![]() |
Joonas, den där diskussionen ska du INTE ge dej in på. Då kommer du i slutändan förlora. Detta är det sista jag sägeri debatten: --> Apor är näst intelligentast efter människan, men VAR i stadiet befinner sig alla (labb)råttor/gnagare? Detta har iaf JAG alltid undrat. Sport är inte SÅ viktigt att man inte kan gratta motståndarna som vann. Så, Sofia, ja visst har du en självklar poäng. Egentligen fånigt att jaga en liten rund sak och då och då bråka om det! __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |