Förslag? Nåt lungt som man sover direkt av? |
Ska det vara bra eller dålig musik? Alltså jag menar, musik som är skön att somna till eller musik som är så tråkig att man somnar? [Inlägget redigerades av Sofia92 2007-11-03 01:42:03] |
hmm... både och? ![]() |
Jag vet ju själv vilka jag tycker är så trista att jag nästan somnar, fast jag tror det är bäst att inte nämna nån. Way out west är rätt bra. Annars, Katie Melua kanske, hon sjunger riktigt bra och lugnt. ____________________________ Summerquest, external focus Fakie for nothing [Inlägget redigerades av Sofia92 2007-11-03 13:47:03] |
Jättebra tips är film musik gjord av Stefan Nilsson! Han har gett ut en samlings cd som är fantastiskt bra avslappningsmusik som man somnar lugnt o skönt till. Här är ett exempel ![]() http://www.youtube.com/watch?v=3tXQl7WpKkY __________________________ A Fonzanoo is a guy who farts in the tub, and bites the bubbles. |
Assemblage 23 - Lullaby ^^ jättefin |
Coldplay och Death cab gör musik man somnar sjukt fort av, och sover gott på köpet ![]() |
metallica - low man's lyrucs. fast då grniar man sej iofs till sömns ![]() __________________________ Huone täynnä kylmää kun et oo mun luonani Ilma on kylmää kun et hengitä iholleni Niin helvetin kylmää kun et oo mun kanssani Liian kylmää kun en tunne lämpöäsi |
scatter heart - björk new world - björk crystal - stevie nicks __________________________ fight the real enemy' |
Nile - Annihilation of the Wicked (Ja! Jag är allvarlig..) __________________________ Att våga är att förlora fotfästet för en stund - att inte våga är att förlora sig själv. Om du ska skriva, lär dig att skriva på ett korrekt och uttrycksfullt sätt. Individer som inte kan uttrycka sig blir för massan obetydlig! |
Inte Wookad då? |
(-: __________________________ Att våga är att förlora fotfästet för en stund - att inte våga är att förlora sig själv. Om du ska skriva, lär dig att skriva på ett korrekt och uttrycksfullt sätt. Individer som inte kan uttrycka sig blir för massan obetydlig! |
Nu kanske ja må låta mossig och tråkig men någon av den mest underbaraste musiken som man kan lyssna på är enya och enigma. Och sover gott det gör man till dem med.. __________________________ //Madeleine |