Du säger till mig "trodde att den skulle få betyg 1 av dig". När jag då undrar varför så svarar du "nästan alla andra har gjort det, så jag trodde du skulle göra det med". Sen visar ju det sig att ENDAST två användare av hela 32 har givit den en etta. Hela ditt resonemang är alltså totalt ologiskt.
Det är just såna här foruminlägg som skapar förvirring och irritation bland medlemmarna... så försök att i framtiden undvika liknande onödiga och helt poänglösa inlägg. Bara som ett tips!
den var sådär.. sjäöv ger jag den en tvåa.. men den förtjänar nog i alla fall inte en tvåa men.. en svag tvåa i vilket fall som helst.
synd att James Cameron inte regisserade det och man känner avsaknad av Linda Hamilton. Och... varför gör Hollywood såna skit actionfilmer? Gör inga specialeffektsfilmer utan en bra story.. och denna film har sannerligen då inte en verklig bra story utan är bara skiten med specialeffekter som grund.. inledningen verkar lovande, sen spårar det bara ur med en kvinnlig skurk... hur kan en kvinnlig robot slå en muskelknutte som Arnie? Det är ´bara för ologiskt..
cineasten89, jag tycker snarare att det är ditt resonemang som är ologiskt. Hon tillhör ju en nyare robotmodell och är därför överlägsen den modell som Arnold är.
känns som man kommer in mitt i en konversation nu men endo ville bara säga att 1:an 2:an e helt suveräna, 3:an därimot, nje tycker nästan dom skulle slutat efter 2:an...
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.