Forum » Övrigt » Fritt forum » Medlem på IMDB?          Medlem på IMDB? 2007-11-20 20:11:46
modv0074
Registrerad: 2005-08-02
Vem här är medlem där? Jag är det.

The world ain't all sunshine and rainbows. It is a very mean and nasty place and it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't how hard you hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving forward. How much you can take, and keep moving forward. That's how winning is done.

Rocky Balboa
------------------------------------

http://www.youtube.com/watch?v=S8FWQFx1zpk [Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2007-11-20 21:13:14]
  2007-11-20 21:16:17
Wookad
Registrerad: 2006-03-21
Jag, men loggar sällan in.
  2007-11-20 21:57:04
Emiam
Registrerad: 2006-10-14
Jag är det och är lika mycket inloggad där som här på FP. Varje gång jag betygsätter en film på FP sker givetvis samma sak på IMDb. Konsekvens, enkelhet & ordning ska det va'.
   Dock är jag i princip aldrig på deras Forum.

Sen e jag medlem också på www.twofifty.org (som Mr GB tipsade mej om), som utmärkt håller reda på vilka filmer på Top 250 du har sett och uppdaterar sig automatiskt. Grymt praktiskt. En rekommendation.

Filmtipset tipsar Raceai mej om. Vad jag verkligen gillar med den sajten är deras nya design de förmodligen kommer lansera snart (finns en BETA-version på deras första-sida). MEN jag är ej medlem där ännu. Vill ej ha för många olika medlemskap då det blir för mycket att hålla reda på samt onödigt om d finns 1-2 bättre sajter.

Sveriges största, Filmdelta, är jag medlem på men aldrig (med stort a) aktiv på. Har bara betygsatt min nummer ett: Nyckeln till frihet, där. Det enda som jag verkligen gillar där är deras topplogotype - assnygg!! Men i övrigt är layouten sämre/tråkigare.

Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one]
[Inlägget redigerades av 002mateke 2007-11-20 22:00:14]
  2007-11-20 22:14:21
Wookad
Registrerad: 2006-03-21
Filmtipset? Har vi en bedragare bland oss?
  2007-11-20 22:20:02
ToxicAvenger
Registrerad: 2006-02-14
Trevligt --> twofifty.

Jag sänktes dock till 109. = ( )
  2007-11-20 22:22:39
DuskBringer
Registrerad: 2005-05-17
Vad är det du vill diskutera modv0074?

Tur att du har mateke som i vanlig ordning tar över showen med lite nya infallsvinklar.
Lär dej att ha med ett diskussionsunderlag när du startar en tråd.

- I'd rather have a gun and not need it, than need a gun and not have it.
  2007-11-21 03:38:07
Lepre
Registrerad: 2005-02-18
Nu när jag kunde kolla mer exakt så trodde jag de skulle bli fler. Men jag ligger fortfarande på 114. Konstigt. Hade för mig att jag sett minst 5 nya. Fast sen såg jag på listan att där var typ 5 andra filmer. Superbad till exempel.

"Gods of Waaar!"
"May your hammer be mighty"
  2007-11-21 08:04:04
modv0074
Registrerad: 2005-08-02
Dusk: Ska tänka på det nästa gång.

Rocky Balboa
------------------------------------

2007-11-21 16:25:44
Registrerad: 2007-07-24
Nopp jag är inte medlem på IMDb, inte på någon annan filmsida heller, är en trogen filmpunktare men det händer att jag kollar in på andra filmsidor, oftast lovefilm som stoffe tipsade mig om men annars inte något. Räcker bra med filmpunkten.

[Inlägget redigerades av Sofia92 2007-11-21 16:27:02]
  2007-11-21 16:48:59
Emiam
Registrerad: 2006-10-14
DuskB. Hehe!
Du har en förmåga att uttrycka dej som om du i samma meningar ger negativ såväl som positiv kritik.

VAD pratar ni om så att alla förstår Lepre och ToxicA.? Om era sedda filmer på twofifty.org, eller? D va' ju inte så svårt att gissa, men blev ni medlemmar nyss eller kände ni redan till sajten?
   Det intressanta med DEN diskussionen är ju också vilka som förutom GB, mej och film_alex som är intresserade av att beta av IMDb Top 250...!?
   Annars kan jag avslöja att en ny funktion snart börjar brukas på twofifty.org --> dvs att man kan koppla de kontakter man känner som medlemmar till sin egen "profil". Då kan vi ju också lättare där inne hålla reda på varandra.

Men ni som svarar i denna tråd, uttryck er gärna lite mer med motiveringar varför och/eller varför inte ni är medlemmar här och var (som jag och Sofia92 t ex) - blir ngt mer intressant då, med viss underdrift!
(måste ju tydligen rycka lite i trådarna, som DuskBr. ungefär uttrycker sej)

Mr D(uskBringer), du svarade aldrig på trådens fråga, trots allt, som modv0074 ställde. Tänk på att om du svarar/kritiserar andra saker än själva trådfrågan, gärna också svara på det tråden frågar efter!
(katschäng fett tillbaka )

Annars en intressant sak att ta upp, modv0074. Har velat fråga alla aktiva på ett liknande sätt tidigare.

Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one]
  2007-11-21 19:13:54
Registrerad: 2007-07-24
jag motiverade väl inte till någon reda..? Jaaja, vad det gäller att se alla topp 250 är jag inte alls i närheten av att ha sett tillräckligt många för att orka ta på mig något sånt (och självklart också genomföra det då ). 22 sedda filmer har jag skandal,

Mitt mål är istället: Att inom två år ha sett alla 535 filmer i min bevakningslista inklusive alla filmer jag lägger till i bevakningen under utmaningens gång + filmer jag ser som ligger utanför bevakningen. Börjar nedräkningen vid nyår, alltså ska min bevakningslista vara TOM vid årsskiftet 09/10. Tom.

SÅ - för att klara detta måste jag ge ut denna informationen offentligt så att jag inte kan fega ur!! Klarar jag inte det...Nån som har ett bra förslag på rimligt (ej elakt) straff?

[Inlägget redigerades av Sofia92 2007-11-21 19:48:24]
  2007-11-21 19:53:08
the_jobe
Registrerad: 2006-02-21
Jag är medlem på IMDb, men jag är inte så ofta inloggad. Jag tycker nämligen att det är roligare att betygsätta filmer här på Filmpunkten, eftersom det blir lättare att hålla koll på vad andra sett och vad de tycker om filmerna. Sedan har jag inte så många vänner som är medlemmar där heller, så det blir ännu mindre mening att ens försöka kolla andras filmsmak.

Jag ska kolla in twofifty, men jag har en stark känsla av att jag inte kommer se alla 250 (minus de jag har sett redan).
  2007-11-22 08:43:34
Lepre
Registrerad: 2005-02-18
Din bild ska vara en ripoff från Garden State. Alltså, du ska posera med ett stort "Balls" över pannan.

"Gods of Waaar!"
"May your hammer be mighty"
  2007-11-22 16:41:38
njaaa
[Inlägget redigerades av Sofia92 2007-11-22 17:45:43]
  2007-11-22 17:08:51
ToxicAvenger
Registrerad: 2006-02-14
Mats: Jag är intresserad av att veta hur många av IMDb Top 250 jag har, då jag är en så kallad statwhore. Dvs. en Statistikhora.