Har ni några? Mina är: Live action film med Kalle Anka (Donald Duck) Live action film med Bamse Johnny Bravo (Vilket var tänkt men projektet lades ned) ![]() Kommer säkert på fler i slutändan av jordens undergång. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Grand Theft Auto skulle inte vara fel alls, en filmtiserig av spelen. Det finns en film som heter Grand Theft Auto men den har inget att göra med spelen. [Inlägget redigerades av modv0074 2008-02-05 16:40:13] |
Jo men egentligen, vad ska filmen handla om? Det finns ju såå många filmer som innehåller just det ämnet (gängkrig, kriminalitet och horupplockning). __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Typ om en ung man som ska nå så hög status som möjligt. Förtjäna mycket pengar och respekt, genom att göra småuppdrag. Det finns nog idér. |
låter som en ganska vanli "HipHop" film om du frågar mg, lite som Get rich or die tryin' __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Jag antar att böcker och tv-spel ligger i fokus. Så blir det oftast. Om man ser till Tv-Spelen så önskar jag dessa: Tv-Spel: Half-Life Resident Evil (remake) The Elder Scrolls Carmageddon Vampire The Masquerade: Bloodlines Bioshock Fallout Silver Böcker: The Dark Tower (Stephen King) Tomorrow, the war (John Marsden) I Am Legend, remake (Richard Matheson) __________________________ "I'm not even supposed to be here today!" |
ÅH The Dark Tower är ju så himla bra böcker från Stephen King. När du säger Resident Evil, menar du då en till? Det hade varit kul. Och I am legen finns det massor filmatiseringar. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
the handmaid's tale borde fan filmatiserats. en av de bästa böckerna som nånsin skrivits! |
En filmatisering av Resident Evil 4 vore smaskens - spanska inavla bondjävlar, bisarra skurk-karaktärer och tonvis med gore, explosioner och annat najs i en enda actionpackad skräckfylld mardröm... |
glöm inte Milla Jovovich som hetar upp det hela...![]() __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
tss killar.... |
Seriemördaren Lobo?? __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
The Elder Scrolls vore coolt, fast njae, då skulle det nog kosta skjortan. Tror filmen skulle kunna förstöra mina TES-minnen för all framtid, skulle nog hellre se att det kom ut en berättelse ur TES i bokform. Kan ju tillägga att Röde Orm vore GRYMT intressant. Eller varför inte Alkemisten? |
detta är mer en artist, och ja det finns filmer om honom, men inte just han som personligen, tänkte på Frank Sinatra. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
wookad, har för mej att alkemisten är på gång, iaf på förhandlingsstadiet... |
MODV0074, Grand Theft Auto hade inte varit dumt. Jag hade velat sett GTA Vice city som filmatisering. Det skulle vara så 80-tal eftersom det ska utspelas då. |
Resident Evil 4 skulle bli en jävligt bra film. Det är dessutom ett stort och bra spel. Jag har fan spelat det sen det kom och det var ett tag sen. __________________________ "I'm not even supposed to be here today!" |
Sagt det förrut, säger det igen. Lobo http://img92.imageshack.us/img92/6163/lobo02mr6.jpg Mannen som nitat personer som Superman, Batman och Wolverine. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |