Hej alla! Ny medlem är jag. Fast jag är gammal! Jag söker en film som faktiskt fick guldbagge 1969. Lars Lennart Forsberg fick belöning för bästa regi då. Han är en gammal och idog regissör. Filmen jag pratar om heter "Misshandlingen", Björn Granath var med. Det går att hitta den i Svenskt mediadatabasregister lr vad det heter å dom har den där men man måste vara forskare för att få se den hos dem. Den är utgiven på VHS. Finns det någon därute som har något tips till mig hur jag ska göra för att få den? Det känns viktigt! Den betydde en massa för mig då! Jag var 20 då. Musiken var av International Harvester. Fantastisk!, de döpte om sig till "Träd, gräs och stenar" se´n och de finns faktiskt nu och spelar o så. Tacksam för hjälp vore jag! Innerligt!
Det gör ingenting att man är gammal här. Se på mig hur "ung" jag är! Välkommen till Sveriges bästa filmsajt! hoppas du stannar också!? Vet ej tyvärr vilken film du ens menar. Före min tid. __________________________
Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] [Inlägget redigerades av 002mateke 2008-02-11 19:46:18]
Tack Mats! Det är det som är problemet med att va gammal........ det var före din tid o antagligen de allra flesta andra på forumet åxå. Men man kan aldrig veta om man inte frågar. Sajten är jättebra!! Malena [Inlägget redigerades av maen3829 2008-02-13 22:39:50]
Nu har jag kollat igenom alla DVD-Butiker jag har i skallen, vilket var ett 15 tal. och den tidigaste filmen jag hittade av Lars Lennart Forsberg var "Min mamma hade 14 barn" tyvärr. Tror inte den kommit ut på DVD marknaden. Om den nu ens kommer göra det har jag ingen aning om. __________________________
EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet.
Sätt ditt betyg på :Tack, du har nu betygsatt filmen!