Vad handlade era projektarbeten om på gymnasiet? Antar att någon här hade ett projektarbete med anknytning till film på ett eller annat sätt! Om det är så så undrar jag mer specifikt vad arbetet handlade om. Var det ett rent analysarbete eller en egenproducerad film kanske? Blev du nöjd med arbetet och vad fick du för betyg! Givetvis kan även ni andra som skrivit om annat än film berätta vad era arbeten handlade om, eftersom i alla fall jag tycker det är ganska intressant att veta! Även ni som inte haft projektarbete ännu alternativt aldrig hade kan skriva vad ni skulle välja för ämne om ni skulle skriva ett arbete i dagsläget. Själv skrev jag om opinionsundersökningar inför och i samband med valet 2006, vilket jag tyckte var väldigt intressant och givande (dock var det ju många som undrade om jag var riktigt klok som välde något så "trist" när man får välja nästan helt fritt, men det ångrar jag definitivt inte)! [Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2008-02-13 18:43:46] |
Jag och en polare gjorde ett arbete som gick ut på att odla mungbönor i olika typer av växtgifter. Blev väl så där, det var ganska komplicerat. __________________________ ..::..U2..::.. 1. I still haven't found what I'm looking for 2.. With or without you 3... Pride 4.... Sunday bloody sunday 5..... City of Blinding lights 6...... Sweetest thing 7....... New years day 8........ Crumbs from your table 9......... Unchained melody 10....... Beautiful day 11...... Mysterious ways 12..... One 13.... Even better than a real thing 14... Vertigo 15.. Elevation 16. The Wanderer 17 Until the end of the world |
Jag skrev om Bermudatriangeln och försökte reda ut vad som var myt och vad som var fakta. Presenterade även vetenskapliga teorier till en del av de mystiska försvinnandena. Biter mig hårt i läppen över att jag sjabblade bort arbetet vid en formatering. Hade varit grymt intressant att läsa arbetet så här sex år senare. |
Jag skrev ett zombiemanus. Den var på ca 60 sidor. Det är tyvärr det enda manus jag har skrivit klart, har en massor av manus som jag bara har börjat på, men aldrig blivit något av. Jag fick VG och manuset hette "Faith on death" __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Jag skrev också ett zombiemanus en gång i tiden som var lång och genomarbetad och såg ut som ett riktigt filmmanus, men jag vet inte var det tog vägen. Goliat: Synd att sånt man är stolt över lättare försvinner. ![]() __________________________ "I'm not even supposed to be here today!" |
Jag och ett gäng gjorde en "delvis" VVS relaterad film som egentligen bara handlade om slagsmål. Tyvärr har alla tappat bort filmen så jag kan inte länka till den på någon sida. Men jag har ett kort klipp från filmen som jag kan lägga upp. Vi blev underkända på grund av "meningslöst våld", trots att det var en fiktiv film som bara avspeglade verklighetens Stockholm. Men så fick det inte heller bli, så det blev helt enkelt, "det hade inget med VVS att göra". Och det stämde visserligen... __________________________ "I'm not even supposed to be here today!" |
Jag gjorde efter mycket om och men ett projektarbete om första hjälpen för barn i åldrarna 7-10 år, eftersom det inte fanns någon bok eller undervisning i första hjälpen som riktade sig till dem. Jag menar/menade att även de små kan hjälpa till om de vill det. __________________________ //Madeleine |
Mitt hade titeln: Varför mördades 4 av USA:s presidenter? Är också borttappat, då det skrevs på en väns föräldrars dator, vilken var den absolut första dator av modernt snitt med första Windows som kom där. Detta skrevs alltså VT1993 på Nynäshamns Gymnasium under historieläraren Lasses handledarskap. Men jag var inte bra på den tiden vad gäller ämne, motivation och det skriftliga i sig. __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |