Här är en liten skön film för er som gillar Don Hertzfeldt. Udda humor men passar den så är det skratt till döds som gäller. Tro mig! ![]() http://youtube.com/watch?v=vSb-nV8l2QY __________________________ Att våga är att förlora fotfästet för en stund - att inte våga är att förlora sig själv. Om du ska skriva, lär dig att skriva på ett korrekt och uttrycksfullt sätt. Individer som inte kan uttrycka sig blir för massan obetydlig! [Inlägget redigerades av Raceai 2008-02-13 22:25:22] |
Haha, trodde jag var den enda som tittade på sånt här. Första scenen är också den bästa. "I am a banana!!". |
Haha, helt underbart. Älskar blodsprutet! __________________________ "I'm not even supposed to be here today!" |
Det var verkligen sjukt kul, speciellt första scenen var klockren En annan personlig favorit är Happy Tree Friends i allmänhet och dessa två episoder i synnerhet: http://happytreefriends.atomfilms.com/watch_episodes/flash/play.asp?episode=eyes http://happytreefriends.atomfilms.com/watch_episodes/flash/play.asp?episode=limb [Inlägget redigerades av martin88 2008-02-14 18:29:21] |
Rejected har man sett förrut, men man skrattar lika mycket än. DAAAANCE YAAAAAY This is FUUUN YAAAAAAY. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Ja, detta var kul, har jag missat förut. Men dansande molnen var roligast, helt klart. __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Marren] |
Hehe! Jo , den har man ju sett förut men den blir aldrig tråkig. ![]() "Nu är det jul igen! Nu är det jul igen!" __________________________ Jag. |
"MY ANUS IS BLEEEEEDING! OH MY GOD!!! MY ANUS IS BLEEEEDING" __________________________ "I'm not even supposed to be here today!" |
"YAAAAAY" OOO ( - - ) ( U )__I ( ) _I I_ __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
uncle_funk - Haha!! __________________________ Att våga är att förlora fotfästet för en stund - att inte våga är att förlora sig själv. Om du ska skriva, lär dig att skriva på ett korrekt och uttrycksfullt sätt. Individer som inte kan uttrycka sig blir för massan obetydlig! |
Haha, devoted alltså __________________________ "I'm not even supposed to be here today!" |
har ingen skadebrutal glädje alls, gav upp vid 4.02 och hade inte skattat en enda gång. Rejected är inget för mig. |