Är det nån som har sett SVT:s program TV-stjärnan där de ska hitta en ny programledare? SVT tar efter de kommersiella kanalerna mer än tvärt om tyvärr... Måste allting vara dokusåpor nu? Känns rätt tunt alltihop, krävs det inte en hel del journalistkunskaper för att jobba med nyheter t.e.x? Känns som att de valde ut en del invandrarkids bara för att vara p.k. Och säger de att någon "bottnar" en gång till så kräks jag! |
SVT är naturligtvis PK. De har alltid varit och kommer alltid att vara långt åt vänster på skalan, med allt vad det innebär. Sen håller jag med om utvecklingen åt det hjärndöda, kommersiella hållet. Det är verkligen inget positivt. Skattefinansierad television ska inte syssla med sånt, utan den ska upplysa och bilda. Jag vet inte riktigt hur illa ställt det är nu för tiden, för jag slutade att se på TV för flera år sen när den här "utvecklingen" inte var lika långt framskriden. ![]() Lite OT antar jag, men det var skönt att få ventilera lite. __________________________ Jag. |
På vilket sätt är SVT vänster? Har jag inte märkt något av. Bara för att de inte har reklam är de inte vänster. |
Nej, och bara för att man är politiskt korrekt kan man väl lika gärna vara höger såväl som liberal för att inte tala om neutral? Jag skulle ha kunnat tänka mej att vara med i detta program för att testa, på kul. __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |