Är det någon här som någon gång har varit galen nog att betala för en autograf från en girig skådespelare någon gång? Och i så fall från vilken skådespelare?
Du verkar väldigt stolt över den kramen med tanke på att du nämnt det i minst en annan tråd! Och jag dömer dig inte för det [Inlägget redigerades av martin88 2008-02-23 00:11:06]
Nej, jag har aldrig betalat för en autograf. Men jag har heller aldrig fått någon gratis eftersom jag inte har någon skådespelares autograf. Fast det skulle vara rätt så kul att ha en autograf från någon skådis. __________________________
Borr [Inlägget redigerades av Borr 2008-02-23 00:12:55]
heheh har långbens autograf (disneyland), och den hade jag lätt betalat för, långben är ju cool. Men annars finns det väl knappast nån som är värd att betala för att få nåt nerkrafsat på ett papper?
är det ingen sci-fi mässa uppe Stockholm, annars borde ni försöka komma ner till götet i mars, se massa filmrekvisita, bland annat aphjärnorna i Indiana Jones - Temple of the dome och Alien huvudet, eller varför inte Jason Vorhees dräkt??? Sedan 5 stjärnor från filmvärlden, bland annat Linda Blair från Exorcisten. __________________________
EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet.
Stämmer bra det som uncle_funk sa. Läste i aftonbladet att hon, Lawrence Makoare (sagan om ringen) killen från Polisskolan som gör konstiga ljud ( Michael Winslow) m.fl skulle komma och dem brukar ta en del betalt för sina autografer.
Ett extremt exempel är ju Elijah Wood som tog 300 spänn för sin, då han besökte mässan i gbg 2006, tror jag det var. Och jag förstår inte varför man betalar för lite kladd på ett papper, så det hade ju varit kul att få detta förklarat av någon (blåst) person som är villig/har betalat för en autograf!