Damon och Greengrass har tackat ja till "Bourne 4" Det var planerat att “The Bourne Ultimatum” skulle bli den avslutande delen i filmserien om superagenten Jason Bourne. Men nu avslöjar Variety att Universal kommer göra en fjärde film som huvudrollsinnehavaren Matt Damon och regissören Paul Greengrass har sagt ja till. Damon har uppenbarligen ändrat sig om en fjärde uppföljare sedan intervjuerna han gav i Cannes. - Jag är definitivt klar med Bourne. Jag anser att vi har ridit ur den hästen nu. Karaktären lever fortfarande i böckerna och om någon annan vill spela honom, så kan de göra det, berättade Damon. Underbara nyheter tycker jag, vad tycker ni??? |
Jag gillar Jason Bourne, men när det börjar bli större siffror än tre bakom filmnamnet så blir jag alltid tveksam. Tycker dessutom att kurvan pekar neråt när det gäller Bourne-trilogin. Den första filmen är av yppersta klass och faktiskt en av decenniets bästa actionfilmer. De andra två filmerna bjuder på snygg och underhållande action, men med mindre och mindre finess. Är rädd att en fjärde film bara blir dumaction för att kräma ut så mycket pengar som möjligt från filmtittarna (se Die Hard 4.0). Men den som lever få se. Greengrass är i alla fall en duktig regissör. |
Det var inget fel med Die Hard 4, den hade alla Basic ämnen en action film borde ha, den var enkel att förstå. Bourne 4 tycker jag är rätt kass idé, jag säger inte att jag inte tänker se den, men slutet av trean var exakt sådant slut man ville ha utav Bourne. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Dock är ju trean gjord typiskt så att en eventuell fyra skulle kunna göras - allt för att tjäna pengar - som Jerry Bruckheimers filmer nuförtiden: utan känsla, bara pengaindragare. Nej, nu räcker det. Bourne totalt på det hela taget är INTE bättre än Bond. Jag kommer inte se den på bio isf. (Die Hard 4 var bra.) __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
Vad ska Bourne syssla med i fyran? Han har ju fått alla svar om sin historia nu? Ska han få nya uppdrag eller vad då? Die Hard 4 var MYCKET bra, manuset bättre än de flesta i genren. |
Spännande! Fast känns ju som filmserien avslutades i trean.. __________________________ //* [Inlägget redigerades av Shining_pearl_ 2008-02-25 14:38:08] |
fett bra asså !!! jag kommer nog se den så fort den kommer ![]() |
Tycker även 3-an i Bourneserien var snudd på en film för mycket. Tvåan var en riktigt bra uppföljare, men i 3-an hade idébristen försvunnit. Jag tycker 3-an kändes mer som en film som bara var till för att mjölka ut pengar från ett gångbart koncept. Tycker det är synd att de ska göra en 4-a, det kommer säkert dra ned helhets-statusen på 1-an och 2-an av Bourne. Jag tycker inte Die Hard 4 var bra. Den tycker jag inte alls var värd en Die Hard-stämpel. [Inlägget redigerades av kaj08 2008-03-05 23:24:24] [Inlägget redigerades av kaj08 2008-03-05 23:24:58] |