är det någon som rekommenderar någon bra "Ungdomsfilm?" är i behov av sånna nu! ![]() ![]() [Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2008-02-27 16:55:37] |
Det finns massor. Superbad är ett tips. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
A walk to remember och Disturbia skulle jag tipsa om..har inte sett superbad men tror den kan vara väldigt bra också. |
Kniven i hjärtat är en bra miniserie från Sverige. Trodde aldrig att ungdomsdrama från Göteborg skulle vara bra, men detta är jättebra!![]() |
Kidulthood __________________________ The angus bacon & cheese + stor pommes + bea-sås + mjölk = FILIBABBA! |
Beror på vad du menar med "ungdomsfilm". Om du menar komedifilmer i stil med American Pie och sådant så har jag inga råd att komma med. Om du menar filmer som kretsar kring ungdomar så rekommenderar jag starkt mästerverket Mean Creek. Det är dock mer ett drama. [Inlägget redigerades av Goliatbagge 2008-02-28 22:20:03] |
Mean Creek är svår att placera. Ungdom/drama/thriller, skulle jag säga, en härlig mix sådär. Filmens minus är att den är för kort. Filmtips: Hyffsat/bra utländskt... Mean Girls Alpha Dog 10 orsaker att hata dig Stand by me Ý tu mama también American History X ...och lite kasst svenskt... Se upp för dårarna Fucking Åmål Hipp Hipp Hora Eva & Adam __________________________ The angus bacon & cheese + stor pommes + bea-sås + mjölk = FILIBABBA! [Inlägget redigerades av Wookad 2008-02-28 23:00:46] |
heathers med winona ryder, och så är jag lite svag för clueless x) __________________________ fight the real enemy' |
Teroro Firmer |
Vingar av glas Kocken Festival Alla tre är svenska filmer. [Inlägget redigerades av modv0074 2008-02-29 09:05:37] |
Filmer jag gillade som ungdom och som behandlade ämnet ungdom: Stand By Me Deltagänget American Pie 1-3 Bert - Den siste oskulden The Goonies Sen tycker jag det är viktigt att se: Elephant __________________________ "I'm not even supposed to be here today!" |
The Boys Club får man inte glömma. Den är en annan riktigt bra ungdomsfilm, som väldigt få verkar ha sett på. Sen finns det ju alla slasher-filmerna, Halloween, Fredagen den trettonde m.m. Men The Boys Club är nog en av de bästa ungdomsfilmerna jag sett. [Inlägget redigerades av modv0074 2008-02-29 11:31:27] |
Eller vad sägs om The Breakfast Club. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
irma, om du vill se en äldre ungdomsfilm så kan jag rekomendera filmen "Ung rebell". Den är helt klart sevärd. __________________________ Borr [Inlägget redigerades av Borr 2008-02-29 12:46:53] |
JA!, att jag inte tänkte på den. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Lite udda ungdomsfilmer som kan var något att se. kidz Ken park __________________________ Ohh what a lovely teaparty.. |
Fucking åmål är lite mysig. Den rekommenderas. __________________________ Jag ogillar dina åsikter men jag är beredd att dö för din rätt att hålla dem. |
Sandor slash Ida Krama mig American Dreamz __________________________ //* |
Håller med uncle_funk om Breakfast Club! Verkligen. Men man måste vara beredd på att det inte är en actionfilm precis, jättemycket dialog. Men så bra! |
Disturbia Mean Girls Breakfast Club Superbad Thirteen __________________________ Ò_Ó |