Jaha, det tog inte lång tid innan jänkarna gav sig på en remake av den här spanska skräckisen. Quarantine kommer den att heta och det är nästan tragiskt att inte originalet ska hinna komma ut i Sverige innan amerikanerna har gjort sin variant av den. |
Ja, det är patetiskt med tanke på hur förbannat bra originalet är. Det är synd att amerikanerna (för de kommer de antagligen inte) inte får se originalet. Visst kanske Quarantine blir en bättre film. Men... Det är nog inte möjligt. Hoppas de tänker till. __________________________ "I'm not even supposed to be here today!" |
Trailern till [rec] verkar bra.Har dock inte sett den. Att göra en remake av en tidigare gjord film bedöms som ett misslyckande i min mening.Den kommer nog tyvärr inte bli lika bra som [rec] __________________________ Jag ogillar dina åsikter men jag är beredd att dö för din rätt att hålla dem. |
Den kommer säkert suga.. Plus att Debra från Dexter ska spela huvudrollen, hon är jäkligt irriterande. |
[Rec] var en otroligt stark film som gav mig massor av massor av rysningar. En amerikansk version kommer bara att förstöra charmen i denna framtida klassiker. Det är nog bara för att amerikanerna inte orkar läsa undertexter, dem lata jävlarna, precis samma sak som dem gjorde med filmen "Funny Games". __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Ja men lixom vad är det med Amerikaner och undertexter, kan dem inte läsa eller? |
Exakt, fast vi dubbar filmer vi med, men vi gör inte massa remake. Tänk om man nu skulle göra en svensk Mio min Mio? Sedan terrorisera med en sämre version (odubbad) påp svenska? Varför så mycket såkallade "remake"? The ring var nog det sämsta jag sett på länge och Grudge var ju ännu värre. The Eye var hyffsad. Får se hur denna remake blev. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
För det första uncle_funk, så var det Haneke själv som gjorde remaken på Funny Games.. För det andra så gick [rec] på bio i USA, med undertexter, men blev ingen succé, och det har alldeles säkert inget med undertexterna att göra.. Problemet är att mycket folk, europeér också för den delen, har dålig smak och hellre ser en film med stora stjärnor och dyrare kulisser än originalfilmerna.. Det är inte amerikanarna som är "lata", och därför gör dessa filmer, det är en industri som skapas av att det finns folk som vill se filmerna.. Publiken gör monstret.. |
Om nu inte [rec] blev en sån stor succé i Usa varför ska dem då göra en remake??? Tror stenhårt på de där med undertexten.... ha ha Idiotiskt.... |
För att det är en grym historia med potential.. |
Amerikaner tror att det finns tre språk: "Mexikanska" (dvs spanska), Brittisk engelska och Amerikansk engelska. De är förstås helt oförstående till varför någon skulle vilja tala ett annat språk än Amerikansk engelska. __________________________ "Who needs reason when you have a chainsaw?" |
Kalles: Jag klagar inte på att det var fel av honom. Vet du varför han gjorde den amerikanska versionen av "Funny Games"? För att amerikanerna INTE ville läsa undertexter. dem tyckar att dem "missar" filmen. Och tro mig, jag älskar lågbudget filmer, jag ska själv regissera en till sommarn. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. [Inlägget redigerades av uncle_funk 2008-04-09 09:13:21] |
Toxic, det går grymt mycket asiatiska filmer på bio här i staterna, såg Roy Anderssons "Du Levande" också, i en ganska packad salong.. Håller dock med om att språkkunskaper är rätt små här, men min fransk-klass är full iallafall.. Uncle, hur vet du att det är orsaken, säger inte emot, tycker bara att det låter som en konstig orsak, Haneke brukar inte bry sig så mycket om publiken.. Gillar också båda filmerna starkt, är glad över remaken, som bara är snäppet sämre än originalet.. |
Kalles: Det var så dem sagt på Göteborgs filmfestival. Att han gjorde en remake bara för det. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Det låter iallafall mycket konstigt, iallafall om man kan sin Haneke.. |
det är helt CP att remaken kommer att visas innan [Rec] i USA, folk kommer tro att [Rec] är en kopia os.v.![]() |
Rec har redan visats i USA serru. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Vart otroligt besviken,trodde den här filmen skulle klå allt jag sett i genren skräck. __________________________ We have no Great War, no Great Depression. Our Great War is a spiritual war. Our Great Depression is our lives |
Varför gör dom en remake på en film som redan är så bra,fattar det bara inte? __________________________ We have no Great War, no Great Depression. Our Great War is a spiritual war. Our Great Depression is our lives [Inlägget redigerades av dawe100 2008-07-31 17:22:34] [Inlägget redigerades av dawe100 2008-07-31 17:22:54] |
Trailern för Quarantine http://www.moviecentre.net/upcomingmovies/movie_trailers.php?Pid=2871&Id=2835 |
Vilken värdelös trailer. Spoilade ju filmen också anser jag... |
Ser helt fantastiskt dåligt ut, för tillfället känns det som jag hellre ser REC en gång till bara.. |
Jag tänker nog se Qurentine, men jag fattar inte varför dem redan gör en remake på en av de bästa skräckfilmerna detta decennium? Vad försöker amerikanerna locka? samma publik? Lycka till. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |