Jag har lagt märke till att "de som är ansvariga"(wildpalm?) för indelningen av filmer i särskilda "Grupper" inte skiljer på de vanliga, välkända och framförallt gående zombierna, och den springande, och ibland verktygsanvändade überzombien som har varit på modet under de senaste åren. Den senarenämnda brukar på engelska kallas "infected", för att skilja den från den förstnämnda zombien. Jag skulle gärna se att dessa skildes åt på något vis. Jag hoppas att någon annan håller med och stöttar förslaget. Det handlar om våra barns framtid. __________________________ Jag. [Inlägget redigerades av Oskar_90 2008-03-31 09:33:27] |
Som du kanske har sett så låter vi t ex sköldpaddor och ormar inkluderas i gruppen "Reptiler". Dessutom ligger både snälla och elaka clowner under gruppen "Clowner". Det betyder tyvärr att vi inte kommer dela upp zombies enligt din önskan. __________________________ Med vänlig hälsning Markus Elfström, redaktör Filmpunkten |
En zombie är infekterad. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Jag vill dela upp skådespelare i vita och svarta!!!!!! |
Bra idé Wookad.![]() ![]() __________________________ Borr-Den extrema termofilen! |
Jag tycker då Regissörer svarta och vita. Jag menar, vem vill se en John Singleton film? ![]() __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Där slog du han på näsan Uncle_funk. __________________________ "I'm not even supposed to be here today!" |