E det någon som kan ge mig lite tips på filmer, som ni tro jag kan tycka om? man kan se vad för typer av filmer som jag gillar respektive inte gillar på min sida. Ska hyra någon eller några idag tänkte jag! __________________________ //Madeleine |
Såg på Save the last dance igår vilket var en riktigt bra film. Sedan har man "Zombie" (Egentligen bara infekterade) filmen Rec. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Jag tror att du skulle gilla Björnbröder. Mycket sevärd. |
unce_funk: men har Rec kommit ut på dvd då? __________________________ //Madeleine |
Nej Madde. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Jag tittade igenom dina femmor och vill tipsa dig om filmen "The Omen". Både originalet från -76 och remaken från -06 är mycket bra. __________________________ //* |
Har redan sett dem men förmodligen inte hunnit sätta betyg på dem än.. __________________________ //Madeleine |
Gå på bio och se på "Be Kind Rewind". Kom precis hem efter ha sett den. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
jag tror du skulle gilla filmen "Rob Roy" med Liam Neeson, Jessica Lang och Tim Roth bl a. http://www.imdb.com/title/tt0114287/
En annan bra film du kanske inte sett, men nog skulle gilla är "Mask" med Cher och Eric Stoltz. Mkt bra film ![]() http://www.imdb.com/title/tt0089560/ __________________________ A Fonzanoo is a guy who farts in the tub, and bites the bubbles. |
"En annan bra film du kanske inte sett, men nog skulle gilla är "Mask" med Cher och Eric Stoltz. Mkt bra film" Se hellre The Mask med Jom Carrey, ännu bättre film. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |